Çözüldü Monster Tulpar T7 v21.9 Dynamic Boost FPS artışı sağlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

flying dutchman

Kilopat
Yer
Adana Demirspor Antrenman Tesisleri
Daha fazla  
Meslek
Müyendizz
Arkadaşlar selam bende bu dizüstü PC var da. Aşağıdaki videonun 4:45 bölümünde ekran kartını açıklarken Dynamic Boost ile 25 watt daha güç eklenebiliyormuş. Bu oyunlarda önemli bir FPS artışı sağlar mı? Bir de videonun sonunda Dynamic Boost'un oyunlarda performans sorunu, darboğaz yarattığı söylenmiş. Bu olayı da tam anlamadım açıklayabilirseniz sevinirim. Yani madem sorun yaratıyor neden dB ile uğraşmışlar anlayamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Stok olarak açık geliyor zaten. GPU 150W değerini Dynamic Boost ile verebiliyor. GPU temelli oyunlarda FPS'e etkisi olur, kapatmanızı tavsiye etmem. Darboğaza genelde yol açmaz, CPU'dan güç aldığı için CPU güç olarak yetersiz kalırsa olabilir fakat 12700H güçlü bir CPU o model için gayet.
Stok olarak açık geliyor zaten. GPU 150W değerini Dynamic Boost ile verebiliyor. GPU temelli oyunlarda FPS'e etkisi olur, kapatmanızı tavsiye etmem. Darboğaza genelde yol açmaz, CPU'dan güç aldığı için CPU güç olarak yetersiz kalırsa olabilir fakat 12700H güçlü bir CPU o model için gayet.

Çözüm

Anladım kapatmıştım hep ama açayim o zaman. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…