Hocam ben işlemci okumayı bilmiyorum biraz bilgi bilgi verir misiniz? Bir de 30k civarları bir bütçem var. Fiyat performans olarak ne almalıyım.
12500h coklu cekirdekte yani render vs işlerde çok daha performanslı hocam.
Hocam ben işlemci okumayı bilmiyorum biraz bilgi bilgi verir misiniz? Bir de 30k civarları bir bütçem var. Fiyat performans olarak ne almalıyım.
tesekkurler hocam12500h coklu cekirdekte yani render vs işlerde çok daha performanslı hocam.
blender kullanıyorum o konular hakkında bilgim yok malesefAcerin panel kalitesi 3d tasarım için uygun olmayabilir. Kullandığınız programlar nelerdir? Adobe RGB gibi değerlere ihtiyacınız var mı?
blender kullanıyorsanız render tarafında işlemciden çok GPU'dan render almak daha hızlı sonuçlar verir. Bu yüzden işlemciden çok ekran kartına odaklanmanız daha mantıklı olur. Örnek bir video. Bu yüzden v20.4 öneririm. (17.3 inç avantajı da bulunmakta ayrıca panel kalitesi de iyidir.)blender kullanıyorum o konular hakkında bilgim yok malesef
Blender kullanıyorsanız render tarafında işlemciden çok GPU'dan render almak daha hızlı sonuçlar verir. Bu yüzden işlemciden çok ekran kartına odaklanmanız daha mantıklı olur. Örnek bir video. Bu yüzden v20.4 öneririm. (17.3 inç avantajı da bulunmakta ayrıca panel kalitesi de iyidir.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.