Monster Tulpar T7 v24.1'de oyuna girince şarj azalıyor ve FPS düşüyor

Enes EVREN

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monster Tulpar T7 v24.1 model laptopumda oyun girdiğimde şarj azalması ve FPS düşüşü sorunu oluyor. Bataryayı çıkarıp oyunu açtığımda kısa süre sonra bilgisayar kapanıyor. Ne denediysem düzeltemedim. Servise gönderim durumu anlattığımda test ettiklerini ve herhangi bir sorun olmadığını ilettiler. Çözümü nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptoplarda oyun oynarken şarja takmadığında şarjının hızlı azalması normal ve şarjın çok yavaş bile azalsa FPS'in düşük olur tavsiyem şarjdayken oyun oynaman hem daha yüksek FPS alırsın hem şarjı bitmez.

Arkadaşın yazdığını anlamamışsınız hocam, adaptör ile kullanıyor zaten pili çıkarıp da direk adaptör ile de denemiş o şekilde de laptopu kapanıyormuş, konu sahibinin sorusuna gelecek olursak bu problemi daha önce de duymuştum Monster Tulpar'lar da zira Google yazarsanız örnekleri mevcut. Aklıma gelen ilk çözüm adaptörün yetersiz kalabileceği cihazı tam yüke sokun hocam GPU CPU kaç what elektrik çektiğini bulun çoğu program gösteriyor zaten, adaptörün sağladığı whattan düşükse haliyle şarjı azaltacaktır.

Laptop olsa da bu tarz cihazlar batarya ile oyun oynamak için yapılmamış. Performans almak için prize bağlı kullanmak lazım malesef. Ama sizinkinde başka bir sorun var gibi.

Sizin gibi bazı arkadaşlarda yanlış anlamış. Sanırım yanlış izah ettim kendimi. Her zaman pirize takılı kullanıyorum. Pirizdeyken oyuna girdiğimde şarj etmediği uyarısı alıyorum. Şarj yavaş yavaş azalıyor. Aynı güçteki arkadaşımın adaptörüylede denedim ama yine aynı sonucu gördüm.

Bilgisayarin bataryasi ya da şarj portu sorunlu olabilir belki boyle bir şey normal degil teknik servis onemsemiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…