Ben buraya bilgisayar hakkında yorum yapmaya gelmedim, 4 yıllık monster kullanıcı olarak tecrübelerimi yazmak için geldim. Herkesin servisle iyi kötü yaşadığı değişik olaylar olmuş olabilir, ben de pek çok şey yaşadım.
Öncelikle 2016 Nisanda abra a5 v6.1.3 modelini almıştım. aldıktan 1 sene sonra falan mavi ekran vermeye başladı, hdd de bad sector oluşmuş, götürdüm 2 saat içerisinde 500gb çıkartıp 1tb taktılar, hem de ücretsiz. bundan 6 ay sonra fandan ses gelmeye başladı, götürdüm orda açtım normalde uçak motoru gibi çalışan fanlar birden düzgün çalışmaya başladı, sözüme itibar edip tamam biz yine de değiştirelim dediler, fanları değiştirdim. garantisi bittikten sonra da 6 ayda bir bakıma gönderdim, gayet güzel yardımcı oldular. Abra modeli tamamen plastikti, ancak inanın hem hafiflik hem de sağlamlık açısından beni asla üzmedi. Zamanında 2800e aldığım o bilgisayarı geçenlerde 3500e sattım, sorunsuz sıkıntısız, zaten ömür boyu bakım garantisi var, içim rahat sattım yani.
Şu sıralar yeni bilgisayar bakıyorum, malum cyberpunk 2077 yaklaşıyor.Ben telefondan monster i hiç aramadım, İnstagramdan attığım mesajlara gün içinde cevap veriyorlar, 3 4 kere mail attım ona da özenli bir şekilde dönüş yaptılar.
Başka markalarda sağlam bir indirim olmazsa, tekrar monster almayı düşünüyorum. 19 haziranda karne indirimi yapacaklar, onu bekliyorum. Ben monsterden 4 yıldır çok memnundum, umarım yine böyle devam eder.