R reposion Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Tulpar serisinde W tuşu basılı kalıyor.
berko07 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine/Teknikeri 12 Ekim 2022 #2 reposion dedi: Tulpar serisinde W tuşu basılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... tuşu dikkatlı bir şekilde çıkartıp bi bak belki sıvı falan kaçmıştır yada içindeki slikon hasar almış olabilir, yapamaz isen garantiye yollaman gerek Artı 0 Eksi
reposion dedi: Tulpar serisinde W tuşu basılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... tuşu dikkatlı bir şekilde çıkartıp bi bak belki sıvı falan kaçmıştır yada içindeki slikon hasar almış olabilir, yapamaz isen garantiye yollaman gerek
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Ekim 2022 #3 Uğraşmadan monster servisine yollayın. Yoksa bir klavye parası ödersiniz... Artı 0 Eksi
KS KS R reposion Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #4 Wheetau dedi: Uğraşmadan monster servisine yollayın. Yoksa bir klavye parası ödersiniz... Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda oluyor ama bu sorun. Yine de yollayayım mı? Artı 0 Eksi
Wheetau dedi: Uğraşmadan monster servisine yollayın. Yoksa bir klavye parası ödersiniz... Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarda oluyor ama bu sorun. Yine de yollayayım mı?
berko07 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine/Teknikeri 12 Ekim 2022 #5 reposion dedi: Sadece oyunlarda oluyor ama bu sorun. Yine de yollayayım mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani şimdi tuş içine mi sıkışıyor klavyenin yoksa oyun oynarken elini çektigin halde devam mı ediyor Artı 0 Eksi
reposion dedi: Sadece oyunlarda oluyor ama bu sorun. Yine de yollayayım mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani şimdi tuş içine mi sıkışıyor klavyenin yoksa oyun oynarken elini çektigin halde devam mı ediyor
Goygoy45 Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 reposion dedi: Tulpar serisinde W tuşu basılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu sorunu çözebildin mi acaba? Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum ama tüm işlerimi pc ile yaptığımdan teknik servise gönderemiyorum şuan. Artı 0 Eksi
reposion dedi: Tulpar serisinde W tuşu basılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu sorunu çözebildin mi acaba? Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum ama tüm işlerimi pc ile yaptığımdan teknik servise gönderemiyorum şuan.