Monster Tulpar vs HP Omen

Son düzenleme:
10870H'dan kaçarak uzaklaşın. Bitip gitsinler bir an önce.

O fiyata Tulpar'ın rakibi o Omen değil budur: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...2ju00fntx-p-HBCV00001OIS1L?magaza=Tekramarket

Bu Omen de var ama bunun ekran kartı için 100W deniyordu araştırılmalı. https://www.hepsiburada.com/hp-omen...sinabilir-bilgisayar-39c45ea-p-HBCV00000F0DSN
Legion 5 130W RTX 3060.

Ben artık dizüstünde bileşenlerden daha çok soğutmaya öncelik verir oldum. Daha önceki bilgisayarımı benzer problemler nedeniyle fazlaca yıprattığım için alacağım bilgisayar bileşen konusunda ne kadar zengin olursa olsun soğutma tırtsa 1-2 yıl içerisinde zaten yıpranıyor.

Önerdiğiniz Legion'lar soğutma konusunda nasıllar, kasa plastik sanırım.

Ben artık dizüstünde bileşenlerden daha çok soğutmaya öncelik verir oldum. Daha önceki bilgisayarımı benzer problemler nedeniyle fazlaca yıprattığım için alacağım bilgisayar bileşen konusunda ne kadar zengin olursa olsun soğutma tırtsa 1-2 yıl içerisinde zaten yıpranıyor.

Hak veriyorum soğutma konusuna.
Legion soğutması konusunda şikayet duymadım. Ben de hali hazırda laptop arayışında biri olarak Tulpar T7 V21.6, T7 V25.1.2, Legion 5 ve Omen 15 modellerine bakıyorum. Bunlar iyi modeller. (Rog Flow X13'e de bakıyorum. Kalem desteği, hafiflik, incelik pil konularından ötürü. Kendimi GTX 1650'ye ikna edebilirsem(şuan 7700HQ - 1050 Ti kullanıyorum) Flow X13'ü 15500'e alabilirim.) Rog Flow X13 olmazsa Legion 5 alacak gibiyim.
Legion 5'in incelemesi çok(özellikle Ryzen 5800H - RTX 3060 kasa olanın testlerini bulmaya bakın) bakabilirsiniz onlara.

Konudaki laptoplar arasında en iyi soğutmaya sahip olan model v25.1.2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı