Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yazdım bakalım az önce ne diyecekler ona göre, teşekkür ederim bu arada.
Hocam rica ederim
Ben mail attığımda direk biosu söylememişlerdi biosunuzu yazın biz ona göre kontrol edelim filan tarzı birşey yazmışlardı.
Sizde şuanki kullandığınız biosu yazıp öyle mail attın.

Evet evet öyle yaptım hocam BIOS attım direkt. Cünkü bunun nedenini ben de araştırıyorum ne zamandır saçma bir FPS değerleri alıyorum garipsiyordum umarım çözülür tekrar sağ ol.

Monster'den son BIOS'u isteyin ve güncellemeyi deneyin 18 serisine pek hakim değilim.

Gigabyte bile aynı kasayı kullanıyor.

Bu da Gigabyte'ın sitesindeki BIOS'lar ve yazılımlar Gigabyte'ın BIOS'unu şu an v17.1'e kurdum G5 gd modeli olarak geçiyor Gigabyte'ta bakalım bu nasıl aynı performanstaysa Monster'ın BIOS'una geri döneceğim.

Dosya Ekleri

• o202105071424029281.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sonuçları paylaşırsınız merak ediyorum.
Gigabyte bile Clevo kasa kullanıyor, şaşırttı.

Hocam sonuçları paylaşırsınız merak ediyorum.
Gigabyte bile Clevo kasa kullanıyor, şaşırttı.

Gigabyte'ın BIOS çöp sadece Valorant'a denedim ekran kartı 40W ı geçmiyor FPS 80 -90 arasıydı Full ayarda mosnterın BIOS'una geri döndüm.
NVIDIA grafik ayarlarını kalite yaptığınızda ekran kartı 60W üstüne çıkmaya başlıyor ve FPS artıyor sabitlensin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam BIOS'u atmadan önce yapılan ayarları BIOS atıldıktan sonra eski haline getirmeli miyiz kalsınlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…