Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Anladım. Hocam sizden bir şey isteyeceğim siz de müsait olunca arayabilir misiniz ? Güncelleme olup olmadığını öğrenene kadar uğraşacağım. Bu arada ilk ve son Monster deneyimimdi.

Arayayım hocam benimde ilk ve son, kafamı duvarlara vurarken keşke 300tl daha verip asus alsaydım diyorum 1 yıldır.

@stzzy @214777 Hocam Merhabalar, bende de Abra a5 v16.6 laptopu var. Clevonun sitesinde NHxxDBDEx-Bios-R1.07.13 isimli bi bios dosyası var. Acaba bios dosyası o olabilir mi ?

Hocam ben laptopu dün sipariş ettim A5 17.2. 3 16 GB RAM'li hocam bu dediklerinizi duyunca içimde bir şüphe oluştu laptopu iade edeyim mi yoksa alıp bu dediklerinizi mi uygulayim alır almaz Windows 11 kurup BIOS güncellemesi mi yapmam gerek?

Bütçe ne kadar

Size kalmış üstadım. Ben cihazdan ve Monster'dan genel olarak şuanda memnunum. Bu problem her cihazda yok eski BIOS'u olanlarda var onda da BIOS güncellemesiyle geçiyor. İsterseniz cihaz elinize geldiğinde BIOS sürümünüzü kontrol edin cihazı test edin beğenip beğenmemek size kalmış. Memnun kalmazsanız iade süresi içerisinde de iade şartları içinde iade edebilirsiniz. Bu arada V17'de kullanılan Clevo kasa V15 Clevo kasasına göre daha kaliteli. Klavye tarafı, monitörün arka tarafı yanılmıyorsam alüminyum malzeme. Alüminyum diyorum ama eğer öyle bir şey oluyorsa alüminyum ile güçlendirilmiş plastik de olabilir. Hissiyatı bildiğin metalik olduğu için ve Monster'da bu bilgisayarda kullanılan kasaya güçlendirilmiş plastik ve alüminyum dediği için alüminyum diyorum . Kasanın alt tarafı ise sert plastik. V15'de ise bu kısımlar plastik. Forumda Monster kasası çokça gömüldüğü için bunu söyleme ihtiyacı duyuyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…