Çözüm Monster v17.2.X performans sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Üstadım o rehberi açan arkadaşın sorumluluğudur. Siz benim dediğim şekilde yapın 1.07.10TFB26 şeklinde BIOS'un güncel sürümü olduğunu söyleyin. Teknik ekiplerin konuyu bildiğini anlatın (o dediğim şeyleri yapın işte :D ) size de güncel dosyayı atacaklardır :) .
Hocam aradım abra a5 için böyle bir sürüm yoktkur en güncel sürümü kullanıyorsunuz, ama windows tarafında securty boot vs eksik bir bios varsa güncelleyebiliriz. Yazılım servisine daha büyük bir sorun olunca(ne dediğini unuttum) bağlayabiliyirouz dediler.

Hocam aradım abra a5 için böyle bir sürüm yoktkur en güncel sürümü kullanıyorsunuz, ama windows tarafında securty boot vs eksik bir bios varsa güncelleyebiliriz. Yazılım servisine daha büyük bir sorun olunca(ne dediğini unuttum) bağlayabiliyirouz dediler.
Hocam kullandığınız model V17.2 değil ise böyle bir cevap almanız normal olabilir. Kullandığınız modelin en güncel sürümü nedir bilemiyorum. İsterseniz sorununuzu birebir o ekiplere anlatmak istediğinizi söyleyin belki o şekilde bağlarlar sizi. Sizin sorununuz BIOS güncellemesi ile çözülebilir mi onu da bilemiyorum. V17.2 için konuşuyorum ben. İnşallah en kısa sürede çözüme kavuşabilirsiniz.

Az önce derdimi anlattim başta baglayacaklarini soylediler daha sonra beklerken yine ayni kisi bana teknik servisin yarin icin uzaktan baglanti yapmak istediklerini ve bios surumune bakacaklarini soylediler. Yarin gercekten isi anlayan biri baglanirsa onlara derdimi aciklayacagim.
Bu arada baglanan kisi bios guncellemelerinin senede 1 kez falan geldiğini söyledi. En son 1-15 ay önce 17.2 serisine geldiğini soyledi daha sonra sizin durumunuzu anlattim. Basta guncel denildigini daha sonra teknik servisle konusunca dosyayi yolladigini anlattim daha sonra beni baglamaya calisti.

Az önce derdimi anlattim başta baglayacaklarini soylediler daha sonra beklerken yine ayni kisi bana teknik servisin yarin icin uzaktan baglanti yapmak istediklerini ve BIOS surumune bakacaklarini soylediler. Yarin gercekten isi anlayan biri baglanirsa onlara derdimi aciklayacagim.
Bu arada baglanan kisi BIOS guncellemelerinin senede 1 kez falan geldiğini söyledi. En son 1-15 ay önce 17.2 serisine geldiğini soyledi daha sonra sizin durumunuzu anlattim. Basta guncel denildigini daha sonra teknik servisle konusunca dosyayi yolladigini anlattim daha sonra beni baglamaya calisti.

Yarın ekiplerle görüşmeleri yaptıktan sonra bizi de bilgilendirin hocam inşallah sorununuz çözüm bulabilir. V17.2'de tam performans alamama sorunu BIOS güncellemesiyle çözülebiliyor umuyorum ki sizin sorununuz da benzer bir durumdan kaynaklıdır da çözülebilir veya daha kolay bir çözümü vardır da çözülebilir. Gerekli bilgiye sahip teknik ekip problemi çözebilir diye umuyorum.

Bios menüsünden aynı ayarları yapamıyorum enforce secure boot sekmesi kapalı değiştiremiyorum. Değiştirmeden güncellesem bir sıkıntı çıkar mı yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşa rica etsem yeni sürüm olan 10 sürümünü paylaşır mısın ne gibi değişiklikler yapmışlar merak ediyorum BIOS dosyasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı