- Makaleler
- 4
Bende Casper var nedense sapasağlam kaç senedir tık yok şanslı model geldi bana galiba.
Oo hocam nasılsın göremiyorum seni?
Bende Casper var nedense sapasağlam kaç senedir tık yok şanslı model geldi bana galiba.
Oo hocam nasılsın göremiyorum seni?
MSI'dan alıyor hocam parçaları ve BIOS'u bildiğim kadarıyla. En azından kasayı. GG Fenix kasasıyla GL65 Leopard'ın kasası aynı mesela.GameGaraj iyi bir firma hocam en azından Monster ve Casper kadar berbat değil. Ben genelde önermem. Fakat sorun oluşmayacaktır. Kullandıkları parçaların çoğu güvenli tedarikçilerden.
Sen seçilmiş kişisin.
Hah, şimdi gelelim fasülyenin faydalarına.Türkiye'de adı duyulmuş bir firma değil. Üzerine yorum da yapılmamış, yabancı Monster deniliyor kendisine.
Blaster modellerini de Clevo'ya ürettiriyor olması lazım. Bilgiyi doğrulayıp geleceğim.GameGaraj iyi bir firma hocam...
Hah, şimdi gelelim fasülyenin faydalarına.
Bu, konu başında linkini verdiğiniz Tulpar modelinin aynısı. Monster bu modelleri Clevo'ya ürettiriyor. GameGaraj'ın fenix modelleri de MSI tarafından üretilip yeniden markalandırılıyor. Bir markaya çamur atarken biraz araştırıp çamur atın ki, "ufak at da civcivler yesin" demesinler.
Blaster modellerini de Clevo'ya ürettiriyor olması lazım. Bilgiyi doğrulayıp geleceğim.
Bu mesaj bir markayı övme mesajı değildir, bir ürüne "cöphtür" demek için etraflıca araştırmanız gerek.
Lenovo laptopuma çay, kahve, kola dökmüştüm ve hala sağlam.Casper gerçekten çok kötü bir marka, bir aptallık edip bilgisizlikle almıştım, yahu üzerine telefonun şarj adaptörü düştü kasa çatladı. Oysa bir diğer Acer laptopuma dolap kapağı düşmüştü sadece ekran paneline 90 derece açılabilme özelliği gelmişti.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.