Monster ve Casper önermeyin

GameGaraj iyi bir firma hocam en azından Monster ve Casper kadar berbat değil. Ben genelde önermem. Fakat sorun oluşmayacaktır. Kullandıkları parçaların çoğu güvenli tedarikçilerden.
MSI'dan alıyor hocam parçaları ve BIOS'u bildiğim kadarıyla. En azından kasayı. GG Fenix kasasıyla GL65 Leopard'ın kasası aynı mesela.

Sen seçilmiş kişisin.

365 saat GTA 5 var 1 kere mavi ekran hatası almadım bilgisayarımdan çok memnunum yarı yolda bırakmadı beni hala daha takır tukur çalışıyor FPS düşmesi falan da söz konusu değil kasasındada herhangi bir sorun yaşamadım vallahi 10 numara :D. ve hdd sağlığı %100 de belkide temiz kullandığımdan sorun yaşamadım henüz

Türkiye'de adı duyulmuş bir firma değil. Üzerine yorum da yapılmamış, yabancı Monster deniliyor kendisine.
Hah, şimdi gelelim fasülyenin faydalarına.
Bu, konu başında linkini verdiğiniz Tulpar modelinin aynısı. Monster bu modelleri Clevo'ya ürettiriyor. Gamegaraj'ın Fenix modelleri de MSI tarafından üretilip yeniden markalandırılıyor. Bir markaya çamur atarken biraz araştırıp çamur atın ki, "ufak at da civcivler yesin" demesinler.

GameGaraj iyi bir firma hocam...
Blaster modellerini de Clevo'ya ürettiriyor olması lazım. Bilgiyi doğrulayıp geleceğim.

Bu mesaj bir markayı övme mesajı değildir, bir ürüne "cöphtür" demek için etraflıca araştırmanız gerek.

Arkadaşım söylediklerin aşırı genelleme olmuş. Monster ve Excalibur markalarının metal kasa olanları da var. Bahsettiğin hata veya arızaları hemen hemen her markada alma ihtimalin var. Ben ikisinin de bahsettiğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Hah, şimdi gelelim fasülyenin faydalarına.
Bu, konu başında linkini verdiğiniz Tulpar modelinin aynısı. Monster bu modelleri Clevo'ya ürettiriyor. GameGaraj'ın fenix modelleri de MSI tarafından üretilip yeniden markalandırılıyor. Bir markaya çamur atarken biraz araştırıp çamur atın ki, "ufak at da civcivler yesin" demesinler.

Blaster modellerini de Clevo'ya ürettiriyor olması lazım. Bilgiyi doğrulayıp geleceğim.

Bu mesaj bir markayı övme mesajı değildir, bir ürüne "cöphtür" demek için etraflıca araştırmanız gerek.

Hocam ben de zaten Clevo'ya yabancı Monster aldım.
İkinci olarak ben @Shimada Sensei hocamın konusundan fenix aldığını biliyorum. Siz merak etmeyin.😉

Casper gerçekten çok kötü bir marka, bir aptallık edip bilgisizlikle almıştım, yahu üzerine telefonun şarj adaptörü düştü kasa çatladı. Oysa bir diğer Acer laptopuma dolap kapağı düşmüştü sadece ekran paneline 90 derece açılabilme özelliği gelmişti. :D
Lenovo laptopuma çay, kahve, kola dökmüştüm ve hala sağlam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı