Monster ve Casper önermeyin

Vallahi doğruya doğru Casper'in eskiden soğutması çok kötüydü tecrübeliyim ama bir arkadaşım S500 modelini aldı ve ısınma sorununun olmadığını söylüyor. i5 10. nesil, MX230 2 GB ekran kartı 8 GB RAM 256 GB SSD 6222 TL'ye almış. Bence bu fiyata da pek bulunmaz bu özelliklerde notebook. Yani 6000 TL'ye dağ gibi S500 var iken niye Matebook D15 önerelim mesela? Tabii ki her modeli önermiyorum... Mesela X400 gibi, fiyatı aşırı pahalı ve S500 ile aynı özelliklere sahip hemen hemen. Kimse 6000 TL'ye S500 var iken ondan düşük güçlü ama sırf markası HP'dir ASUS dur falan diye almasın. Ama eğer o fiyata daha iyisi veya eşiti var ise hiçbir şey demiyorum. Monster notebooklara gelince, evet Abra serisi pek kaliteli değil ama şimdi semruk modeli çok kaliteli... Dandiklik modele bağlıdır. Bugün 8000 TL bandında Gaming laptop satan sayılı firmalardan Monster. Asla 2 markada kötü değildir ama özelliklerde pek fark yok ise başka markaları tercih ediniz. Casper yerine ASUS, Lenovo, HP gibi markalar,
Monster yerine HP Pavilion, Lenovo Legion çok mecbursak Excalibur.
Excalibur, Casper, Toshiba, Acer markalarının eski çalışanlarının ürettiği Casper'in ortak markasıdır.
 
Hocam biraz abartılı gömme yapmışsınız. Monster alanların %10'u bu dediğiniz sorunlarla baş etmek zorunda kalıyor. %10 aslında biraz fazla sayılır ancak bilgisayarların Çin'de üretilip üstüne marka basılarak satıldığını biliyoruz. Plastik kalitesi gerçekten kötü ve savunulacak bir tarafı yok zaten ancak laptop fiyatları öyle fırladı ki bu zaman da 1050 ekran kartlı MSI için 12-13K para vermek ne kadar mantıklı emin değilim. Acer (predetor) ve MSI alacak paranız varsa zaten Monster ya da Casper almak akıl işi değil. Ancak bütçesi kısıtlı bütçesi olan birinin MX ekran kartlı laptopa 6-7K vermesi de bir o kadar saçma. Monster veya Casper uygun fiyatlı malzeme kalitesi düşük markalar (her modeli kötü değil bu arada) ve eğer parasına değmeyecek donanıma bu kadar para vermek istemiyorsanız ya da MSI Acer gibi markalara paranız yetmiyorsa bunlara yönelmek zorunda kalınıyor. Hem bu arada eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa lütfen laptop alamayın. Burada "o fiyata kasa toplanır" muhabbeti yapmak istemiyorum ancak kasa alırsanız kafanız daha rahat eder.
 
Adam haklı ben bir Monster kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum. Monster laptopa para vereceğinize yatırım yapın sonrasında daha iyisini alın başınız ağrımasın kim ister ki? 6 bin 7 bin TL verip başının ağrımasın.
 
GTX 1650 ve üzeri ekran kartına sahip laptoplar(Monster ve Casper hariç) yeni yeni indirimle 8-9 bin ₺'ye düşmeye başladı. Gelmiş yok alma aldırma gibi boş yorumlar yapacağına girip baksaydın birkaç hafta öncesine kadar en düşük kaliteli laptop ne kadardı. Monster'ın GTX 1650 ekran kartına sahip laptopı 6800 ₺ iken HP Acer gibi markaların mxli ekran kartları 7000 ₺ civarıydı. MSI ASUS Lenovo'ya bakılmıyordu bile fiyatları 12 bin ₺'den başlıyordu. Fiyatı düşük olduğu için kalitesinden ödün verdiğini anlamayan yok zaten düşük olmasının sebebi o ama sanki MSI ASUS ile Monster aynı fiyat gibi gelmiş boş yapıyorsun. Bir de isteyen istediğini istediği yerde önerir. Sen kimsin karışıyorsun. Kimsenin düşünce hakkına karışamazsın. Madem Monster ve Casper almayın diyorsun Monster ve Casper alacaklara 5-6 bin ₺ ver de MSI alsınlar. Bu kadar düşünüyorsan :)
 
Ben yıllardır Casper kullanırım beni hiç bir zaman üzmedi forumları takip ederim hep şikayet hep bir sorun ben çok memnunum hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar doğrudur malzeme kalitesi plastik bizde 2 tane Casper leptop var kardeşimle benim ki alüminyum kasa versiyonuydu sistem versiyonu oyunlarda beni karşılamadı sattım Casper exgalibur param yetmedi moster aldım ama iste kalitesiz geldi bana malzeme özellikler iyi ama öle
 
Bir yıldır Casper excalibur g900 kullanıyorum.
Ben çok memnun kaldım şükür bi sıkıntı çıkarmadı. Ürün kalitesi kötü değil en azından benim kullandığım model için sadece ekranın ön çerçeveleri plastik.
 
Hocam anlamak istemeyen iki arkadaş var. Ben kendime söz verdim. Bu forumdan kimse benim olduğum konuda Monster ve Casper almayacak. Müsaitseniz;
Benim üç oğlum var birinde acer nitro5 birinde excalibur g770 diğerinde de monster v15 4.1 var. Hepsi de süper hiçte dandik çıkmadı. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Gönül rahatlığıyla hepsi de alınabilir. Bilgisayarlar canavar gibi. Almayın diyen arkadaş kusura bakmasın
 
Bıktım ya. Her laptop konusunda en az biri öneriyor ve ben çıldırıyorum. Daha geçen bir şahıs ile tartıştım ve ben ceza aldım. Tamam, belki biraz ağır konuşmuş olabilirim ama hak etti. Değil mi @PanzerTR?

Neden mi?

İlk olarak, iki modelde plastik kullanıyor. Şimdi Acer Nitro'da kullanıyor diyenler olacakak. Acer'ın kullandığı plastik tam plastik fakat Monster ve Casper'ın kullandıkları mukavvaya benziyor.
İkinci olarak, servisi berbat. Şimdi "hawali binası var abu." Derler. Ben şimdiden söylüyorum. Önemli olan iç görünüş.
Üçüncü olarak, alındıktan kısa bir süre sonra ısınma, ekran ve mavi ekran hataları oluşabiliyor. @Bora Dere ve @Enes3078 hocalarım mavi ekran konusunda bilgilendirirlerse sevinirim. Diğer problemler ise kullanılan panelin dandik olmasından dolayı bazen ekran kırılabiliyor veya bakır boruların dandik olmasından dolayı bilgisayar fazla ısınabiliyor.

Son olarak, kendileri Monster ve Casper kullanıp bir şey olmayanlar size sesleniyorum. Önerilerinize kızgın atmaktan yoruldum. Sizde olmuyor demek herkeste olmayacak demek değil. Genelde sorunlu bu modeller.

Bu bir kamu spotudur;
Casper ve Monster almayın, aldırmayın. Önerenlere basın kızgın ifadesini.
Örnek mesela;

Bende de Monster var. Gayet menünüm servisleri gayet güzel. Ömür boyu bakım yapıyorlar gayet memnunum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşlarıma da önerdim onlarda satın aldı onlardada hiçbir sıkıntı çıkmadı ama Excalibur alan arkadaşlarımda çok sıkıntı çıktı ayrıca Monster'ın bilgisayarlarında kullandığı plastik gayet kaliteli hayatında Monster görmemiş insanlar gelip burada azına geleni söylüyor milletin düşüncelerini değiştiriyor ilk önce bir araştırma yapın arkadaşlar.
 
Bende de Monster var. Gayet menünüm servisleri gayet güzel. Ömür boyu bakım yapıyorlar gayet memnunum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşlarıma da önerdim onlarda satın aldı onlardada hiçbir sıkıntı çıkmadı ama Excalibur alan arkadaşlarımda çok sıkıntı çıktı ayrıca Monster'ın bilgisayarlarında kullandığı plastik gayet kaliteli hayatında Monster görmemiş insanlar gelip burada azına geleni söylüyor milletin düşüncelerini değiştiriyor ilk önce bir araştırma yapın arkadaşlar.
200 bine Mercedes almak varken, Tofaş almak, Acer varken, Monster almaya benzer.
 
Geçen sene Casper F-650 almıştım 3 ay falan sonra ısınmaya başladı ve 4 tuşu çıktı bunlar wasd tuşlarıydı. Garantiye verdim 1500 TL istediler. Yaptırmadan geri getirttim. Bir süre kullandım sonra bir gün açma tuşuna bastığımda ekran gelmedi fanlar çok hızlı dönüyordu Power tuşuna basılı tutup kapattım bir daha açılmadı 4000 küsur para istediler...
4200 TL'ye almıştım Monster neyse de Casper hiç almayın ben pişmanım.
 

Geri
Yukarı