Monster ve Phoenix

MetSmile

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese günaydın. Ben yeni bir bilgisayar alma yolundayım aslında masa üstünde karar kıldım ancak kısmetse yakında üniversite başlıyor. Çoğu kişi bana dizüstü almam gerektiğini söylüyor. Ne yapsam sizin görüşlerinizi almak istedim. Bir de başlıktaki iki markanın sizce hangisinin daha iyi performans sağlayabileceğini yorumlarda belirtebilir misiniz ?
Monster'ı hiç araştırmadım. Phoenix için Oblivion düşünüyorum. Fiyat : 4000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil olman gerektiği için laptop daha iyi olur. Eğer yanında taşıman gerekiyor ve gittiğin yere götürmeyi düşünmüyor isen kasa alınabilir. Ama okulda bilgisayar lazım olacağı için laptop almanı öneririm. Bütçenize uygun iyi bir cihaz alabilirsiniz.

Arkadaşlar durumum belli gibi üniversitede kendi şehrimde kalacağım öyle gözüküyor yani Phoenix Oblivion sizce nasıldır yani alınabilir mi yoksa o fiyata daha güzel bir kasa toplanabilir mi görüşleriniz nelerdir ?

Phoenix zaten masaüstü olduğu için monsterden daha iyi performans,verir, ama phoenix fiyatına daha iyi bir sistemde toplanabilir. Senin ilk önce dizüstü mü? Masaüstü mü? Karar vermek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kararımı verdim ve açıkçası bende toplamaya daha yakın bakıyorum ancak ne bir tanıdığım var bilgisayar ile ilgilenen nede ben daha önce toplama yaptım kendime güvenmiyorum açıkçası o yüzden hazır toplanmış kasa baktım.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim İnventus'u ilk defa duydum Vatan'dan daha önce en azından elimde bulunsun diye bir sistem çıkartmalarını istemiştim ve bana bu sistemi gösterdiler.
İntel Core i5 4460 soket 1150 3.2GHz 6mb Önbellek 22nm işlemci
GIGABYTE B85M-HD3 Intel B85 soket 1150 DDR3 1600 MHz HDMI Anakart
WD 3.5 1TB Caivar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
OEM Windows 8.1 64 Bit
PIONER DVR-S21LBK 24X Double Layer Labelflash SATA DVD yazıcı siyah
Zalman Z9 Plus midT ATX siyah kasa
FSP Hyper 700 serisi 700W güç kaynağı
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı