Monster vs ASUS

Benim çok kafam karıştı Asus alsam garantide sorun yaşayabilirim adamlar bayi açmamış Acer alsam Tayvan malı olabilir Acer bayi açmışmı bence açmamıştır sadece servis açıp laptopları satıyorlar sonra servisle alıcı laptopda arıza çıkınca müşteri memnuniyeti varmı yoksa bize ne abi diyip kenara mı atarlar bizi
Şuanda hali hazırda gaming laptop kullanan varmı başka
ASUS derim ve geçerim.
Şuanda hali hazırda gaming laptop kullanan varmı başka
 
Son düzenleme:
Benim çok kafam karıştı ASUS alsam garantide sorun yaşayabilirim adamlar bayi açmamış Acer alsam Tayvan malı olabilir Acer bayi açmışmı bence açmamıştır sadece servis açıp laptopları satıyorlar sonra servisle alıcı laptopta arıza çıkınca müşteri memnuniyeti var mı yoksa bize ne abi deyip kenara mı atarlar bizi.
Şu anda halihazırda Gaming laptop kullanan var mı başka.

Şu anda halihazırda Gaming laptop kullanan var mı başka.

13 kisilik arkadas grubum hepsindede Abra v17.2.3 modeli var hepside memnun bende onlarin lafiyla hiç arastirmadam aldim bakalim bende test edeceğim umarim dedikleri gibidir.
 
Arkadaşlar merhaba çok acil PC ihtiyacım var eski PC bozuldu çok eskiden almıştım onu laptopların fiyatı düşer mi sizce?
Bu Gaming laptop piyasasını bilmiyorum bana 15 k 17 k Max bu aldığım bilgisayar 5 +yıl götürsün model önerilerinizi tartışarak karara ulaşalım ben 2 model le tartışmayı başlatıyorum.

ASUS ROG STRIX G513IC-HN029 Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD.
Hepsiburada'da satılıyor farklı satıcı satıyor.

Vs.

Kendisi satıyor Monster notebook.
Abra A7 V11 4.3 Intel Core i7 11800 H16 GB RAM 500 GB RAM RTX3050 17.3 inch FreeDOS.
Tabii ben cahilim siz daha iyi laptop var tanıdığı da hâlâ kullanıyor şu laptopu diye önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

ASUS tabii ki Monster'dan daha iyi Monster'ın Abra modellerinde ısınma sorunu var diye biliyorum.
 
Bu acer markasının gaming laptopları iyimi oluyor yoksa kötümü tanıdığınız da varsa falan görüşü nedir acaba iyimi kötümü
Biraz kumar gibi görüyorum ben Acer laptopları. Bazı modeller sabit 90 95 arası çalışıyorken bazı modeller daha serin çalışıyor. Soğutma performansını öngörmek zor. Ancak diğer konuşulan laptoplardan daha performanslı olacağı kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı