Monster vs Casper vs GameGaraj

Kapkara Kedi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. İlginç bir konuyla karşınızdayım, sebebi yakın bir zamanda 14-15 bin TL'lik bir bütçe ile laptop arıyor olmam. Ben en başından beri marka adıyla bana sıkıntı yaşatmayacağını hissettiren laptoplara bakıyordum. Ancak sürekli değişen fiyatlardan ötürü başlıktaki markalara kadar geldim. Sizce en başta saydığım üç markanın içinden en iyi olanı seçip 11. nesil i7 ve RTX 3050-3050 Ti gibi bir ekran kartı barındıran bi şey mi alayım, yoksa R5 5600H veya i5 11400H taşıyan bir ürün alıp markası çok iyi olanı mı tercih edeyim?
Dipnot: Bu fiyat bandından alınabilecek en üst düzey performansı istiyorum, tek beklentim bu.

Casperi boş geçin, Clevo kasaysa ve performans aynı ise GameGaraj alın. Yok Tongfang ise ikisinide seçebilirsiniz. Togfang'sa ama performans farkı varsa kesinlikle gamegaraj.

Merhabalar arkadaşlar. İlginç bir konuyla karşınızdayım, sebebi yakın bir zamanda 14-15 bin TL'lik bir bütçe ile laptop arıyor olmam. Ben en başından beri marka adıyla bana sıkıntı yaşatmayacağını hissettiren laptoplara bakıyordum. Ancak sürekli değişen fiyatlardan ötürü başlıktaki markalara kadar geldim. Sizce en başta saydığım üç markanın içinden en iyi olanı seçip 11. nesil i7 ve RTX 3050-3050 Ti gibi bir ekran kartı barındıran bir şey mi alayım, yoksa R5 5600h veya i5 11400h taşıyan bir ürün alıp markası çok iyi olanı mı tercih edeyim?
Dipnot: Bu fiyat bandından alınabilecek en üst düzey performansı istiyorum, tek beklentim bu.

Bu üçlü arasında kesinlikle Monster ama aynı fiyata MSI, ASUS, Lenovo bulabiliyorsan kesinlikle tercihlerin bunlar olsun.

Merhabalar, herkese bilgi için çok teşekkür ederim. Bir de eğer müsaitseniz veya beni yönlendirebilirseniz kasalar arasındaki farkları sorabilir miyim? İlk dizüstü bilgisayarım olacağından inanın çok az şey biliyorum bu konu hakkında :)

Merhabalar, herkese bilgi için çok teşekkür ederim. Bir de eğer müsaitseniz veya beni yönlendirebilirseniz kasalar arasındaki farkları sorabilir miyim? İlk dizüstü bilgisayarım olacağından inanın çok az şey biliyorum bu konu hakkında :)
Casper çok kötü gene. Monster'in Clevo kasa harici iyi, Gamegarajla, monster iyi modellerinde MSI kasalarını kullanıyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı