Monster vs Excalibur vs HP Pavilion

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CLOUVY

Centipat
Katılım
4 Şubat 2020
Mesajlar
18
Evet dostlar, bundan önce konu açmıştım ve Monster alacağım demiştim. Tabii bazı olaylar yaşadım ve bilgisayar işim eylül sonuna kaldı ama bu sürede daha çok araştırdım ve Monster'ın Excalibur'a göre çok daha sorunlu bir marka olduğunu düşünmeye başladım ama yine de sizlere yeniden sormak istedim. Pavilion ise arkadaşım kullandığı için aklıma girmiş bir marka fakat oyunda çok ısınıyor diyorlar. Hepsi için yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçe: 8.300 TL.

(Masaüstü maalesef toplayamıyorum.)

Acer Nitro'ya nedense sıcak bakmıyorum.
 
Excalibur, Casper'ın ürünü olduğu için baştan eleniyor zaten. Monster soğutma ve malzeme kalitesi olarak yetersiz okuduklarım kadarıyla. O da eleniyor. Arkadaşım HP Pavilion 15 serisinden bir Laptop kullanıyor ve memnun. Tasarım olarak da gayet başarılı. HP diyorum o yüzden.
 
Performans önceliğiniz varsa Monster tercih edebilirsiniz. Ben 9 yıldır HP laptop kullanıyorum bazı sorunları dışında sorun yok. Casper direkt eleyin.
 
Kullandığınız laptopun modelini öğrenebilir miyim? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz?

Pavilion arkadaşımda var. 80 90 derecede oyun oynuyor. Lütfen kullanmayıp bilmiyorsanız yorum yapmayın veya başkalarının yorumlarına karışmayın.
Benim laptopım asus tuf fx705gm.
 
Acer Nitro 5 2020 diyorum. Ama üstüne basa basa 2020. Hiçbiri kapışamaz.
 
Pavilion arkadaşımda var. 80 90 derecede oyun oynuyor. Lütfen kullanmayıp bilmiyorsanız yorum yapmayın veya başkalarının yorumlarına karışmayın.
Benim laptopım asus tuf fx705gm.
Bu yorumu HP Pavilion Gaming 15 ile yazıyorum. (i5 9300H GTX 1650) Çoğu oyunlarda test etme imkanım oldu. HP nin kesinlikle diğer laptoplara nazaran ekstra bir ısınma sorunu yok. Bırakın şu ön yargılarınızı. Kullanmadığın laptop hakkında yorum yapan sensin, kendinle çelişiyorsun.
 
Eğer ilgilenirsen ikinci el kısmında böyle bir ilanım var hocam.
 
Bu yorumu HP Pavilion Gaming 15 ile yazıyorum. (i5 9300H GTX 1650) çoğu oyunlarda test etme imkanım oldu. HP'nin kesinlikle diğer laptoplara nazaran ekstra bir ısınma sorunu yok. Bırakın şu ön yargılarınızı. Kullanmadığın laptop hakkında yorum yapan sensin, kendinle çelişiyorsun.

Ev arkadaşımda var Pavilion Gaming 17. kullandım arkadaşım kendisi de kullanıyor. Aşırı pişman aldığına. Her laptopı kullanmış gibi yazmışsın nereden biliyorsun ekstra mı ısınıyor yoksa değil mi? Arkadaşım oyunu açtığı an PC 50 dereceyi görüyor. Yazıyor açıklıyor olmam bile saçma çünkü Google'a HP pa bile yazdığın zaman ısınma sorunu şikayeti çıkar karşına.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı