Monster vs Excalibur

Bütçe
20000-24000

John Q

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 gündür laptop araştırıyorum ve RTX 3060 ve 4060 ekran kartının hem performans olarak hem bütçe olarak bana uygun olduğuna karar kıldım.
Bu kartlara sahip birkaç laptop koydum, bunlardan hangisini almalıyım yardım eder misiniz?
Ayrıca 20000-24000 arası farklı marka laptop önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, 3 gündür laptop araştırıyorum ve RTX 3060 ve 4060 ekran kartının hem performans olarak hem bütçe olarak bana uygun olduğuna karar kıldım.
Bu kartlara sahip birkaç laptop koydum, bunlardan hangisini almalıyım yardım eder misiniz?
Ayrıca 20000-24000 arası farklı marka laptop önerilerinizi de bekliyorum. teşekkür ederim.

Listede bulunan modeller alınmaz. G870 insanı düşündürüyor ama Excalibur alınmaz.

Dostum bende Excalibur G770 ve G900 var. İkisindende aşırı memnunum. Biri 2080 diğeri 1650 ekran kartına sahip. Monster'a hiç bir zaman alışamadım. İş yerimde junior yazılımcılarımıza monster cihazlar veriyoruz. Fan sesi, donma gibi sorunlardan bıktı çocuklar :)

Bu ikisi arasında benim tercihim excalibur :)

Tabi bu fiyata asus, dell, msi gibi bir markanın benzer ürünlerini bulursan bu ikisinide alma.
Kullandığım benzer özellikli Dell G3 ve MSI laptoplarda var. Excalibur ve Monster cihazların ikisini topla yine onlar kadar performans ve keyif vermiyor.

Ayrıca 20000-24000 arası farklı marka laptop önerilerinizi de bekliyorum. teşekkür ederim.

İkisini de tercih etmek istemezdim. Ancak tercih edilecek ise Casper tercih ederdim. Casper Excalibur'un G870 modeli fiyat ve özellik açısından güzel geldi.

bence en alttakini yada benim atacağımı beğenebilirsiniz

32 gb ram 1 tb hafıza

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı