Monster vs Excalibur

Sarka

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 36.000 TL bütçem var 3-4 yıl idare etmesi lazım.
Tek sıkıntım 1-2 yılda fazla eskimesinden ve menteşe gibi bölgelerde rahatsız edici sorunlar çıkmasından korkuyorum. Monster fazla eleştiriliyor 2 yılda oyunlarda 20-30 FPS azalma ihtimali ne kadar(yeni oyunlar hariç)?
3-4 yıldır Monster veya Excalibur kullanıcısı olan varsa tecrübelerini paylaşsın.
İkisini de önermiyorsansız bütçeme uygun bir tane önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur malzeme bakımından daha kalıtelı ve senı daha uzun goturur ıkı opsıyonete arasından Excalibur.

2'si arasında zorunda kalsam ikisini de alm

Dostumuz ıkı seçenek sunmuş aralarından en kalıtelı olanı Casper, belki de kötünün iyisi ama Monster kötününde kötüsü.

Millet niye Excalibur daha iyi demiş anlayamadım. İki marka arasından tercih yapılacaksa Monster daha iyi elbette. Eğer macun MX6 ile değiştirilirse soğutma konusunda bir problem yaşanacağını sanmıyorum.

"Metal kasa" diye satışa sunulduğundan herhalde. Soğutma ve limit olarak rezalet oluyorlar Casper'lar genelde, Monster çok daha iyi o konuda ve servis açısından.

Şikayetvar com'da deli gibi Excalibur cihazlarda ısınma sorunu yazıları var. Anakartta sorun yazıları var. Casper'ı hiç almadım almam da. T7 v20.4 kullanıyorum 3,5 yıldır oynamadığım oyun yok ısınma sorunu da yaşamadım. Casper alanın aklından şaşarım, üzgünüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı