Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Monster'in tadını daha çok beğeniyorum. Redbull bana tatsız, içine sanki sadece meyve suyu ve tuz atmışsın gibi geliyor. Monster'in hafif bir tadı var ve bana gayet güzel geliyor tadı.
Bence her ikisi de iyi. Şimdi Monster'ı denedim. Monster'ın asidi daha fazla. Ve daha tatlı. Kokusu Red Bull ile aynı. Bence ikisi ayrı ayrı güzel. Bir de mangolusu nasıl? Onu da tadacağım.
Red Bull uzun vadede kullanım sorusu bayıyor ama Monster mango koleksiyonu olan birisi olarak söyleyebilirm ki sıkılmadan günde 2 3 tane bile içebilirim tarafımız belli