Monster Windows 10 "HKKbdFltr.sys" Mavi Ekran Hatası

morbid232

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster model laptopum var ve aldığım günden 2-3 gün sonra mavi ekran almaya başladım Win 10 sürümüm crackli ve 1709.

İlk başta aldığım mavi ekran hatası "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL synTP.sys" idi.
Bu mavi ekranı bi' 15 kere falan aldım sonunda Touchpad driverı komple sildim 1 hafta almadım hiçbir hata. Tam oh be demişken şimdi de "HKKbdFltr.sys" hatası çıkmaya başladı. Bu da sanırım Monster Control Center flexi key hatası, driveri sildim ama çözüm olmadı yine verdi.

blue1.jpg
blue2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri Monster'ın vermiş olduğu USB aygıttan kurduysanız, geçmiş olsun. Benzer sorunlar yaşayıp, bu hatanın Monster kaynaklı olduğunu iddia eden bir çok kullanıcı var çeşitli forumlarda.
En yaygın söylenen ise, USB aygıtında ki sürücülerin sorunlu olduğu yönünde...

Güncel lütfen yardım edin bir fikir verin format attım formattan 2 saat sonra yine bu mavi ekranı verdi control center driverini siliyorum çare etmiyor neden olabilir

Dostum, bu hatanın bir de kodu olmalı... Bu kod ile internette araştır ki, mutlaka o kodun karşılığı bir şey vardır. Monster ile de iletişime geç bilgilendir. En olmadı bayiye götür.
Artı, donanımsal bir sıkıntı da olabilir ki, bunu anlamak için yine Monster'a gitmeni öneririm.

Öncelikle merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın.
Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi tamamen aynıları benimde başıma geldi önce syntp.sys hatasıyla karşılaştım sürücüyü kaldırdım ve ardından bu sorunu yaşıyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı