Bozulmamıştır, fotoğrafını atsana.Merhaba arkadaşlar. Yeni kasa aldım anakartı falan her şeyin kablosunu bağladım ama bilgisayar Power düğmesine basınca açılmıyor galiba bir şeyi yanlış yaptım. Sizce anakart çizilip bozulmuş mudur?
Hocam kullanım kılavuzuna bakarak JFP1 deki her şeyi bağlamıştım butona bastım çalışmadı şimdi hepsini çıkardım iki tane power switch butonuna tornavidayla kısa devre yapmaya çalıştım yine sistemde hoç bir şeyde ışık ses yok.Sunucu hatası hocam o bir süre sonra düzelir. Sizlik bir şey değil.
Anakartın sitesine girip modele göre user manual indirin. Oradaki pin bağlantı şemasına göre bağlayın soketleri.
Yapamassanız mahalle bilgisayarcısı yapıverirHocam kullanım kılavuzuna bakarak JFP1 deki her şeyi bağlamıştım butona bastım çalışmadı şimdi iki tane power switch butonuna tornavidayla kısa devre yapmaya çalıştım yine sistemde hoç bir şeyde ışık ses yok.
Vardır hocam, nasıl unuturuzGüç kaynağının arkasında anahtar varsa açın.![]()
Açtım.Güç kaynağının arkasında anahtar varsa açın.![]()
B460-M-A Pro. Hocam umarım bozulmamıştır herhangi bir şey ya ekran kartına bütün paramı harcadım umarım yanmamıştır.Güç kaynağının arkasında anahtar varsa açın.
Anakart marka modeli nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.