Çözüldü Montaj sonrası sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Bilgisayarın montajını yaptım ama açmaya çalıştığımda bilgisayar hiçbir şekilde çalışmıyor. Bu neden olabilir? 2 tane QP sistem toplama videosu ile kontrolünü yaptım çözüme ulaşamadım. Biliyorum hatayı tespit etmek çok zor ama sizce nerede hata yaptım? İki farklı priz ve güç kablosuyla denedim hiçbir tepki vermedi. Herhangi bir parça arızalı olsa bile en azından kasanın aydınlatmalarının yanması gerekmez miydi?

USB'ye güç gelip gelmediğini kontrol etmek için ışıklı mışıklı bir şey takın yani bi' sinyal versin size ışığı falan yansın. Anlatabilmişimdir. Bu sayede PSU'mu sorunlu başka bir şey mi anlaşılır.

PSU çalışıyormuş galiba.

Peki sistemi yeni mi aldınız? Yoksa kasa değişiminde mi açılmadı?

Yeni aldım sistemi.

PSU Güç anahtarına bakabilir misin? Belki bu kadar saçma bir sebep yüzündendir.

Ben de öyle düşündüm baktım açıktı ayrıca yeniden yaptım montajı yine olmadı çıldıracağım.

Güç kaynağımda sıkıntı olmadığına eminim kısa devre ile denedim onu kasa ışıkları yandı.

Fotoğraflar:

@Ulunay @UBerk Kısa devre olayını biraz daha açıklayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…