- Makaleler
- 3
Tabiki de masaüstü ayrıca korsan programların MAC'e uygun cracki neredeyse yok(Korsan kullanım tavsiye edilmemektedir.
)

Dikkate alacağım hocam. Teşekkür ediyorum. Ek olarak, nasıl bir sistem işimi görür ekran kartı, işlemci ve RAM bakımından bilginiz var mı?Eğer kaliteli bir sistem alacak iseniz Windows 10 kurun hocam. YouTuber'ler, editörler, grafik tasarımcılarının hiçbirinin Mac kullandığını ben açıkçası görmedim. Eğer Mac kullanırsanız bazı edit programları Mac için kodlanmayabiliyor ve bu da size çok büyük sıkıntılar çıkartabiliyor. Programların %95'inden fazlası Windows kodlu. Windows 10 sizin için en güzel tercih (Windows 11 değil, Windows 10 hocam.)
Teşekkürler.Tabiki de masaüstü ayrıca korsan programların MAC'e uygun cracki neredeyse yok(Korsan kullanım tavsiye edilmemektedir.)
Dikkate alacağım hocam. Teşekkür ediyorum. Ek olarak, nasıl bir sistem işimi görür ekran kartı, işlemci ve RAM bakımından bilginiz var mı?
Teşekkürler.![]()
Ekran kartını NVİDİA al kesinlikle AMD alma. Ramin en az 16 GB olması lazım yoksa bırak renderi önizlemede bile kafayı yersinHocam eğer profesyonel işler yapacak iseniz elinizi bayağı bir cebe atmanız lazım. Eğer profesyonel işlerle ilgileniyorsanız RAM'i 16 GB, 32 GB almalısınız (günümüz türkiyesinde bu şartlar biraz zorlayacaktır.) İşlemci ise i7 ve üstü işinizi görür diye düşünüyorum. Ekran kartı konusunda NVIDIA'nın sitesini inceleyebilirsiniz NVIDIA ekran kartı çok iyidir tavsiye ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.