Moondrop chu ll filtre temizliği nasıl yapılır?

melihas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün fark ettim ki kulaklığımın sağ tarafından ses neredeyse gelmiyor. Su falan girdi herhalde dedim. 1 saat su çıkarma sesi açtım, işe yaramadı. Sonra kulaklığın filtresini çıkardım, ses normal geliyor. Bu filtreyi de nasıl temizleyeceğiz? Ya da yenisini nereden alabilirim?

Arkadaşlar merhaba, dün fark ettim ki kulaklığımın sağ tarafından ses neredeyse gelmiyor. Su falan girdi herhalde dedim. 1 saat su çıkarma sesi açtım, işe yaramadı. Sonra kulaklığın filtresini çıkardım, ses normal geliyor. Bu filtreyi de nasıl temizleyeceğiz? Ya da yenisini nereden alabilirim?

Arkadaşlar çözdüm:
İçindeki metal filtrenin altındaki beyaz filtreyi çıkardım içine 2 kat mendil koydum sorun düzeldi :)

Dosya Ekleri

• IMG_2864.jpg
    IMG_2864.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2865.jpg
    IMG_2865.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Merhabalar nasıl gidiyor memnunmusunuz? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da ona göre bende dediklerinizi uygulayacağım.

Merhabalar nasıl gidiyor memnunmusunuz? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da ona göre bende dediklerinizi uygulayacağım.
Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, şimdi filtreyi çıkarıp altındaki o beyaz katmanı iğne ile ayırdım, o filtrelerin demir kısmının altına ufak bir medikal maskeyi, yada konu sahibinin yaptığı gibi de mendili kesip idare edebilirsiniz.

ShenzhenAudio'dan siparişini vereceğim birazdan, linki; MOONDROP Headphone Filter Accessories | SHENZHENAUDIO

Bir zaman sonra yine tikaniyor degistiriyorsunuz duzeliyor.
Metal plakayı ayırmayı denedim ama beceremedim, yenisini sipariş edeceğiz herhalde...
Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum, şimdi filtreyi çıkarıp altındaki o beyaz katmanı iğne ile ayırdım, o filtrelerin demir kısmının altına ufak bir medikal maskeyi, yada konu sahibinin yaptığı gibi de mendili kesip idare edebilirsiniz.

ShenzhenAudio'dan siparişini vereceğim birazdan, linki; MOONDROP Headphone Filter Accessories | SHENZHENAUDIO
Vergilendirme işi nasıl oluyor burda?

Metal plakayı ayırmayı denedim ama beceremedim, yenisini sipariş edeceğiz herhalde...

Vergilendirme işi nasıl oluyor burada?

Reis en kolay is videolu anlatayim istiyorsan ,bir de ben kulakligi shenzen Audio'dan aldigimda sadece parasini odedim vergi ve kargo ucreti odemedim.

Reis en kolay is videolu anlatayim istiyorsan, bir de ben kulakligi shenzen Audio'dan aldigimda sadece parasini odedim vergi ve kargo ucreti odemedim.

Gerçekten hem ücretsiz kargo hem de vergi çıkmıyor mu? Orada ne yazıyorsa onu mu ödüyorum? Çünkü öyleyse Moondrop chu 2 ve yanında tıkanma sorunları nedeniyle filtre almayı düşünüyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı