Moralimi nasıl düzeltebilirim?

Deadside

Decapat
Daha fazla  
Hocalarim merhaba, bugün sınıflar arası turnuva vardı ve biz bizden kucuklerden 5 yedik. Okulda sıkıntı etmesemde şimdi her boş kaldığımda aklıma maç anı geliyor ve moralim bozuluyor. Bir de kaptan da bendim ondan dolayı 2 kat daha fazla üzüldüm. Ne yapmalıyım unutmak ve üzülmemek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu turnuvalar o kadar önemli şeyler değil ayrıca izleyen kişiler bile umursamıyor.

Şöyle bir benzetme yapayım:
Bir tiyatro salonu düşünün ki seyircilerin hepsi ya uyuyor ya da telefonuna bakıyor. Bu salonda oyuncular sahnede ne yaparsa yapsın kimsenin umurunda olmaz ve performans ne iyi ne de kötü olarak nitelendirilir. Kötü oynayan ve iyi oynayan oyuncular, iyi veya kötü oynadığı için ruh halleri değişmez çünkü onlara gerekli tatmin ediciliği sağlayan şey seyircilerdir fakat seyirciler onların performansını izlemediklerinden bu onlara ne tatmin ne de hayal kırıklığı gibi duygular yaşatır.

Yani kimsenin umurunda olmayan ve iyi bir performans sergileyemediğiniz bu turnuvadan dolayı kötü hissetmenize gerek yok.

En fazla 2-3 hafta lafı edilir sonra uçar gider.

Hocalarim merhaba, bugün sınıflar arası turnuva vardı ve biz bizden kucuklerden 5 yedik. Okulda sıkıntı etmesemde şimdi her boş kaldığımda aklıma maç anı geliyor ve moralim bozuluyor. Bir de kaptan da bendim ondan dolayı 2 kat daha fazla üzüldüm. Ne yapmalıyım unutmak ve üzülmemek için?
1 hafta sonra aklından çıkıp gider. Evet üzücü ama futbol bu yapacak bişey yok, ileride daha iyi olmayı hedefle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı