Mordhau vs Chivalry 2

1500 saatim var en yüksek rank olan Elite rank'a ulaştım ama bir kere windup başlatıp 360 atan görmedim hile değilse tabi. Dediğim gibi tecrübe ettiğin olay adamın saldırıyı başlatmadan mouse ile dönmesi ki buna yapılacak hiç bir şey yok.
Arkadaş turncap görmüş sanırım evet hile bu, wiggle da var tabi ama 360 değil.
 
Mordhau tryhard adam oyunudur. Girip 1-2 saat kafa dağıtayım diye girilecek oyun değil. Kanser olur çıkarsın.

Chiv 1 de Mord gibiydi, Chiv 2'de törpülemişler daha casual olmuş. Feint-accel-drag bilirsen iyi oynamaman için hiçbir sebep yok. 1000 saatini gömmüş adamın senden ekstra bildiği çok fazla bir şey olmuyor yani.

Chiv 2 daha güzel ve rafine bir oyun.
 
Mordhau'yu 50 saat oynadım diğerini 2 3 saat falan. Aralarında çok fark var diyemem ama Mordhau'nun kitlesi bayağı entersan tipler sürekli makara goygoy dönüyor.
Bu doğru duel sunucularında takılırsanız farkedersiniz. Zaten ikisde ölü oyun olduğu ranked da tryhard oynamaya çalışmanın hiçbir mantığı yok, hileler cirit atıyor veya 250lvl adam gelip çıplak şekilde size tek atabiliyor :D
 
Bu doğru duel sunucularında takılırsanız fark edersiniz. Zaten ikisde ölü oyun olduğu ranked da tryhard oynamaya çalışmanın hiçbir mantığı yok, hileler cirit atıyor veya 250seviye adam gelip çıplak şekilde size tek atabiliyor :D
Evet çıplak elle dayak yemiştim etraftakilerde emote atıyor hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım. En keyiflisi horde oynamak karşındaki nasıl olsa AI.
 
Evet çıplak elle dayak yemiştim etraftakilerde emote atıyor hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım. En keyiflisi horde oynamak karşındaki nasıl olsa AI.
Horde hiç oynamadım diyebilirim :D çıplaklara 1-2 feint at bir şey yapamıyorlar, aslında oyun tamamen read mantığına dayanıyor. Karşındakini kitap gibi okursan drag, accel falan hiçbir önemi yok.
 
Arkadaşlar bende mordhau var Epic ücretsiz vermişti birkaç sene önce, Chivalry 2 de Epic'te indirimde kısaca hangisi daha iyi bir oyun mordhau daha iyi bir oyunsa Chivalry 2 almama gerek yok.

İkisinin de güçlü ve güçsüz yanları var: Chivalry 2 üst yetenek sınırı daha düşük olan bir oyun, mordhau o konuda daha iyi ama Mordhau'da ortalama bir oyuncu olman için çok daha fazla oynaman gerekiyor. Ayrıca mordhau bana göre dövüş mekanikleri olarak çok daha iyi, sana daha geniş bir saldırı aralığı sunuyor buna karşı Chivalry 2 rakibini taklit etmeye yönelik bir oyun ve oyun hızı olarak Mordhau daha önde. Chivalry 2 ise daha kısa sürede öğrenebileceğin bir oyun, düellolar yaparak kısa sürede anlayabilirsin oyunu. Developer ekibi Mordhau'dan çok daha iyi oyunu hâlâ aktif tutuyorlar. 64 vs 64 modu oldukça eğlenceli ve dediğim gibi biraz daha yavaş bir oyun.
Ben Chivalry 2'de daha çok eğlendim karar senin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı