Arkadaşlar şu iki mors kodum var Battlefield 1'e gireceğim yapamadım bir türlü kabul etmiyor. Bunlar nedir mors kodu dilinde?
Eki Görüntüle 2410686
Eki Görüntüle 2410688
Hocam üsttekini infiltrate denemylines preparing to cansmit coordinates buldum. İkisi de aynı fotoğraf sanırım.
Bunu hangi alfabe ile çözdünüz hocam haha Arkadaşın yazdığı doğruMors kodunu çözdüğümüde şu harfleri çıktı: "UJSTOPPOOFN"
Bunu hangi alfabe ile çözdünüz hocam haha arkadaşın yazdığı doğru.
Hocam üsttekini İnfiltrate denemylines preparing to cansmit coordinates buldum. İkisi de aynı fotoğraf sanırım.
Dostum o kodları önce bir not defterine ayırman gerekiyor. Uzun olanlar -(kısa çizgi) şeklinde kısa olanlar. (nokta) şeklinde ve boşluk varsa boşluk şeklinde. Sonrasında o not defterinde çıkanı https://tools.bfee.co/omen şu siteye atacaksın. Zeebrugge mapındaki mors işinden bahsediyorsan 1 ve 3 numaralı hangardaki ışıkları açıp kapatman gerekiyor o şekilde çözülüyor. Şu atacağım linkte peacekeaper için full çözüm var ve tahminimce takıldığın yer dakika 8 ve 18 arasında çözülüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.