Mortal Kombat 11 Fatality ve Brutality yapmıyor

batuhan1535

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar. MK11'de Johnny Cage kullanıyorum. Bir tane Fatality yapıyor sadece. Training'e girdiğimde ötekisi de yapıyor ama Online maçta asla öteki fatality'i yapmıyor. Bunların kilidini mi açmak gerek? Aynısı brutality için de geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. MK11'de johnny cage kullanıyorum. Bir tane Fatality yapıyor sadece. Training'e girdiğimde ötekisi de yapıyor ama Online maçta asla öteki Fatality'i yapmıyor. Bunların kilidini mi açmak gerek? Aynısı brutality için de geçerli.

Aynı sorundan muzdaribim. Rastgele tuşlara basarak Brutality'i bir şekilde yaptım ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım bakarsam bakayım Fatality yapılamıyor. En azından PlayStation 4'te.

Fatalityleri yapmadan önce Krypt'ten kilidini açıyor musunuz? Normalde her karakterin sadece 1 fatalitysi açık olur. 2. fatalityi Krypt'ten açarsınız.

Hocam krypten her gün belki 100tane sandık açıyorum ama hiçbir şekilde johhny cage ile alakalı şeyler çıkaramıyorum.
Internetten Johnny Cage ile alakalı eşyaların hangi sandıktan çıktığına bakın hocam. Ben oyunu oynarken istediğim karakter için öyle yapıyordum.

Bir karakterin ikinci fatalitysinin nasıl açılacağını öğrenmek için kozmetik kısmında finisher sekmesi var orada yazması lazım. Krypten çıkıyor genelde altınla açtığın sandıklardan. Onun dışında kolay açma yolu olarak al battledan istediğin karakteri seç ve maçı kazanırsa fatality yapar. Öyle açabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı