aga sorma yok sanırım. 2 hafta gibi bi sürede her gün oynarak 9 ve 10u bitirdim. 11i oynayamıyorum ama, çok koyuyor.Şu Allah'ın belası oyun için gerçekten bir Türkçe yama yok mu ya. Bir hevesle ultimate paketini aldım oyun güzel ama sinematiklerde hiçbir şey anlamıyorum.
Hocam şu videodaki her şeyi harfiyen yaparsanız Türkçe yama oluyor.Hayırlı forumlar, yaklaşık 30 40 dakikadır araştırıyorum fakat bulamadım. Bu oyunda çalışan bir yama var mı şu an? O kadar aradım ki bulamadım.
Hocam o yöntem patlamış olmuyor şuan. Yorumlarda deneyenler var.Hocam şu videodaki her şeyi harfiyen yaparsanız Türkçe yama oluyor.
Ben direkt 11 den başladım. Daha önceki oyunlar hakkında fikrim yok. Sırf hikayeyi anlamak için 1 saat oyunu oynuyorum oynadığım yeri tekrar YouTubeda Türkçe olarak oynayan birisinden izliyorum. Şu yaptığım işe bakar mısın ya rezillikaga sorma yok sanırım. 2 hafta gibi bi sürede her gün oynarak 9 ve 10u bitirdim. 11i oynayamıyorum ama, çok koyuyor.
Hocam bizzat ben denedim ve oluyor. Videodaki her şeyi aynı şekilde yapın.Hocam o yöntem patlamış olmuyor şuan. Yorumlarda deneyenler var.
Ben direkt 11 den başladım. Daha önceki oyunlar hakkında fikrim yok. Sırf hikayeyi anlamak için 1 saat oyunu oynuyorum oynadığım yeri tekrar YouTubeda Türkçe olarak oynayan birisinden izliyorum. Şu yaptığım işe bakar mısın ya rezillik
Hocam akşam tekrar deneyeceğim ama hatırladığım kadarıyla Microsoft defender virüs uyarısı verip izin vermiyordu dosyaya. Antivirüsü kapatsam da acamamistim nasıl açabilirim ve virüs var mı dosyada?Hocam bizzat ben denedim ve oluyor. Videodaki her şeyi aynı şekilde yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.