Steam Mortal Kombat 11 zamlandı!

Oyunun kendi fiyatı 82TL idi. Ultimate versiyonu ise 102TL. Şu an oyuna zam geldi. Normal sürümü 669, Ultimate sürümü 799TL oldu. Cidden son kale Steam düştü. Batman oyunlarına da zam gelecek muhtemelen.

Eki Görüntüle 1624244
Hiç sorma ya Gittim 2 gün evvel internette gene technopat ta araştırma yaptım mortal kombat x mi almalıyım yoksa 11 mi diye x daha iyi gibi bir sonuca vararak x aldım ve x 80 Küsür normal fiyatına döndü 11 ise 700 küsür lira oldu

Hiç sorma ya Gittim 2 gün evvel internette gene technopat ta araştırma yaptım mortal kombat x mi almalıyım yoksa 11 mi diye x daha iyi gibi bir sonuca vararak x aldım ve x 80 Küsür normal fiyatına döndü 11 ise 700 küsür lira oldu
Hocam yavaş yavaş zamlıyor olabilirler. Mortal Kombat 11 zamlandıktan 1 gün sonra DLC ler zamlandı. Mortal Kombat X'e her an zam gelebilir. Hatta Mk12 çıkarsa MkX satıştan kaldırılır. O açıdan şanslısınız.

Ayrıca 11 alsaydınız daha iyi olurdu. X'in online oyuncusu baya az.

Arkadaşlar üzülmeyiiin. Yani tek çözüm yolu var emek hırsızlığı falan diye düşünmeyin biz Türkolu gençleriz başka çaremiz yok. Fit kız, fit kız, fit kız.............

Arkadaşlar üzülmeyiiin. Yani tek çözüm yolu var emek hırsızlığı falan diye düşünmeyin biz Türkolu gençleriz başka çaremiz yok. Fit kız, fit kız, fit kız.............
Aynen hocam bilmiyordum o kadar bide ps4 de x i oynadım beğendim bide karakterler vs. Daha çok x de galiba ondan dolayı almıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı