Mortal Kombat Donma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mortal Kombat Komplete Edition'ı skidrowdan indirdim. Ancak birkaç bölüm geçtikten sonra story mode da donuyor oyun. Normalde kasma falan yok. Akıcı bi şeklide oynuyorum. Bir yardım!!

Ama ben skidrowdan indirdim orjinal değil. Normalde akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ama story mode da Sonya'yı kurtarmaya gittiğimiz yerde donuyor.

Ama ben skidrowdan indirdim orjinal değil. Normalde akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ama story mode da Sonya'yı kurtarmaya gittiğimiz yerde donuyor.

Ben seninki orijinal veya değil diye bir cevap vermedim sadece yardımı olur diye veya almak istersen diye indirimde düşeceğini söyledim :(

Peki teşekkür ederim Baykan. Kusura bakmayın Recep Abi benimde param olsun bende alayım orjinal inşallah. Bende istiyorum multiplayer oynamak. :(

- - - Güncellendi - - -

Ama o kadar hızlı ve ilgilisiniz ki forumu tebrik ve teşekkür ediyorum.

Konuyu paraya çevireceksen bence çevirme Steam'de Gta 4'ün ilk çıktığında 1 $'a düştüğünü biliyorum yerden bile 1.8TL bulursun bu kadar abartılıcak ne bulamıyorum bütün türkler yok o kadar zenginmiyiz yok param yok falan yani demek istediğim sana değil ama nerdeyse bütün türkler böyle yapıyorlar. (demin patlamışım kusuruma bakmayın ama bence gerçekler bunlar )

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım şu an örneğin Company of Heroes 2 59.99 dollar. Türk lirası olarak 110 tl civarı ediyor. Call of Duty de aynı şekilde bu civarda fiyat koyuyor. Sence milyon dollarlar kazanıpta her yıl karşımıza aynı grafik motoruyla çıkan bir şirkete bu kadar para vermek YAZIK değilmi ? (Bende sana kızdığımdan falan değil kusura bakma) Mesela Mount&Blade'i bende orjinal aldım. Company of Heroesda da menuye bakarsan kendini Free to Play bir oyunda sanabilirsin. 8 Map var sadece bir sürü ek maplar özellikler var. Çok konuştum özür dilerim.

Senin örneğinden gidelim sende hiç indirim takip etmeyen bir insansın dün bildiğim bir sitede Company of Heroes 2 17.5$'a düştü 32 TL birşey buna aylık veremiyorsanız yuh yani hergün adam kumbarasına 2 TL atsa gine alır (lafım türkler için )

Not :
''Free to Play bir oyunda sanabilirsin.'' Bu lafı BSC'dan mı aldın ? Oradada vardıda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı