Mortal Kombat Donma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam pes ediyorum arkadaşlar siz haklısınız ben yanlışım bende alıyım bari orjinal 1 dollar diyor adam ya.

- - - Güncellendi - - -

Vay arkadaş Mortal Kombattan nereye geldi konu :D

Bu Green Man Gaming de cidden 1 dollara kadar oluyo mu indirimler ? Birde telefondan ödeme varmı ?
Asıl sorun orda başlıyor bu arada ben steam'den almıştım 1$'a GTA 4'ü hatta bütün Grand Theft Auto Complete Pack on Steam 5$'dı Greenmangaming'te CoH 2 düşmüştü. ( olmadımı PlayStore'ada bakman gerek gerçektendende güzel indirimler görüyorum arada daha bir sürü site var bunlar gibi

Bide bende MAESTROlu kart varda nasıl yükleniyo para Green Man Gaming'e yada Steam'e ?

Arkadaşlar sadece bir sorunun çözümünü sorduğum halde ona hiç bakmayıp korsan kullandığım için korsan kullanımına çektiniz konuyu. Ben de bir arkadaştan buldum çözümü çok saolun hepiniz.
Bir arkadaşım çözümü bulmuş.
çözüm bu kardeşim:

Tek yapmanız gereken linki indirip DiscContentPC\Asset\BGND_DeadPool.xxx dosyasını değiştirmek

Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/39747399/BGND_DeadPool.xxx çok saolun ya hepiniz :(

Neyin mentalaitesindesiniz siz? Korsan oynadınız diye sırtınızı sıvazlayacağımızı mı sandınız? Korsan oyun indirmişsiniz, korsandan dolayı sorun yaşamışsınız, orijinal alın deyince suçlu oluyoruz.

Bulduğunuz sorun da sadece korsan sürümde olan bir sorun. Orijinal sürümde böyle bir sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı