Mortal Kombat Scorpion Çizimi

Kara kalem çalışmasında bu kadar detayı kısa sürede yapabiliyorsan ileride büyük iş imkanların var haberin olsun :) O kemerlerinde siyah beyaz gölge dengesi çok iyi derecede. Tabi daha iyisi olabilir ama normal birinin yapamayacağı birşeyi yaptığın için prof. derecesinde görülüyor.
Gölge detaylarına ve renk tonlarına biraz daha dikkat edersen (kalem çeşidinden kaynaklı) çok daha iyi olur.

Çok güzel olmuş elinize sağlık

@Jira Bildiğin üzere geçenlerde profil fotoğrafını çok beğendiğimi ve resmini çizmeye başlayacağımı söylemiştim. Başladım ve bitirdim. Pek benzetemedim sanki ama güzel oldu diye düşünüyorum. :) Sizin de bu tür çizimleriniz varsa bu konu altında paylaşabilirseniz mutlu olurum. :) Çizim yeteneğini geliştirmek isteyenlere de yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. :)
Eki Görüntüle 219128
Son rötuşlar :) (Profil fotoğrafı için uygun hale geldi, resimin sanal kullanımı için. Yoksa resim güzel yanlış anlaşılmasın)

Dosya Ekleri

• IMG_0398.JPG
    IMG_0398.JPG
    243,6 KB · Görüntüleme: 187
Varsa isteğin söyleyebilirsin. :) Kesin demiyeyim ama boş bir zamanımda çizerim :)
İşte bu güzel haber :) Çizimin için en uygun fotoğraf hangisi olur bilemediğim için seçimleri sana bırakıyorum; Death Note'taki L karakterini çizebilir misin? Çizersen duvarıma bile asabilirim yani! :mutlu: Çizmezsen de canın sağ olsun :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00