Mortal Kombat Scorpion Çizimi

Tebrik ediyorum. Hunharca başarılı olmuş Keşke benim de yeteneğim olsaydı. The Flash (Justice League film versiyonu olan) cosplayi yapmak istiyorum, malzemeleri falan parası sıkıntı değil ama el yeteneği yok El yeteneği olmayınca da zırh için çizdiğim sablonlar hiç güzel olmuyor Keşke çevremde sizin gibi cizer olsa da cizdirsem sablonlari

@BeyzaTheHuntress Bizim burada bu tarz çizimlere çok ilgi var. İnsanlar kendi resimlerini kara kalem çizdirmek için sıraya giriyor. Tanesi 30 TL çiziyorlar. Sen okulu falan bırak direk buraya yerleş. Günde 5 tane çizsen paraya para demezsin, mangır falan dersin.

Hobi olarak yapınca yaptığım şeyden zevk alıyorum. İşe çevirirsem bunu zevk alamam ki.. zorla yapıyormuşum gibi olur. Mangır güzelmiş ama

Okulda rehberlik hocası yok mu? Seni yeteneklerini kullanabileceğin alana yöneltsinler. Bu yetenek herkeste olmaz.

Gururum okşandı Ya aslında biraz pratikle herkesin yapabileceği çizimler bunlar. Mütevazı olmak gibi olmasın ama çizdiğim resmin çok bi üstün tarafını göremiyorum. Rehberlik hocasıyla konuştum baya uzun uzun konuştular da ben sadece yapmak için yapıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…