Mortal Kombat 2 için okulu asıp 1.5 saat minibüsle Adana Koza'ya gittiğim günler aklıma geldi. Güzel çalışma olmuş favori adamım Ermac olsada ahrabıda severik.
@Jira Bildiğin üzere geçenlerde profil fotoğrafını çok beğendiğimi ve resmini çizmeye başlayacağımı söylemiştim. Başladım ve bitirdim. Pek benzetemedim sanki ama güzel oldu diye düşünüyorum. Sizin de bu tür çizimleriniz varsa bu konu altında paylaşabilirseniz mutlu olurum. Çizim yeteneğini geliştirmek isteyenlere de yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. Eki Görüntüle 219128
Maske ile yüz ve kapşon arasınada küçük bir gölge dokunuşu fena olmaz. Ayrıca beyaz ışık geçişleri çok güzel olmuş, arkaplanıda siyaha boyarsan, orjinal resimde amaçlanan gibi, vurgulama ışığı ön plana çıkmış olur.
Maske ile yüz ve kapşon arasınada küçük bir gölge dokunuşu fena olmaz. Ayrıca beyaz ışık geçişleri çok güzel olmuş, arkaplanıda siyaha boyarsan, orjinal resimde amaçlanan gibi, vurgulama ışığı ön plana çıkmış olur.
@BeyzaTheHuntress Çizim işinde gerçekten çok ciddi para var. Herhangi bir örneğe bağlı kalmadan çizim yapabiliyor musun bilmiyorum fakat benim bir kız arkadaşım hayal gücünü kullanarak çizdiği resimlerin tanesini 8000-8500 TL gibi miktarlar karşılığında dövmecilere satmıştı, şahidim.