Mortal Kombat X açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

dedlas

Hectopat
Merhabalar,

Steam'den aldığım MK10 açılmıyor. Oyuna tıklıyorum Steam'e bağlanıyor ve başka bir değişiklik olmuyor, girmeme hatası da almıyorum. Forumu okudum, verilen çözüm yollarının hiçbiri işe yaramıyor. Ek olarak Steam Library'den MK10. exeden açmayı deniyorum, 0xc0000007b hatası alıyorum. YouTube'dan Process Monitör uygulamasıyla adım adım anlatımı takip ettim. Eksik DLL dosyasıda bulunmuyor. DirectX'i tekrar güncelledim. Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulada yaptım, hiçbir şekilde olmuyor. Yardım edin lütfen.

Windows 10 64 Bit
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
i5 3450
8 GB RAM
500 MB harddisk 250 GB SSD

Merhabalar,

Steam'den aldığım MK10 açılmıyor. Oyuna tıklıyorum Steam'e bağlanıyor ve başka bir değişiklik olmuyor, girmeme hatası da almıyorum. Forumu okudum, verilen çözüm yollarının hiçbiri işe yaramıyor. Ek olarak Steam Library'den MK10. exeden açmayı deniyorum, 0xc0000007b hatası alıyorum. YouTube'dan Process Monitor uygulamasıyla adım adım anlatımı takip ettim. Eksik DLL dosyasıda bulunmuyor. DirectX'i tekrar güncelledim. Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula da yaptım, hiçbir şekilde olmuyor. Yardım edin lütfen.

Windows 10 64 Bit
i5 3450
8 GB RAM

Steam'den aldıysanız dosya bütünlüğünü doğruladınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Steam'den aldığım MK10 açılmıyor. Oyuna tıklıyorum Steam'e bağlanıyor ve başka bir değişiklik olmuyor, girmeme hatası da almıyorum. Forumu okudum, verilen çözüm yollarının hiçbiri işe yaramıyor. Ek olarak Steam Library'den MK10. exeden açmayı deniyorum, 0xc0000007b hatası alıyorum. YouTube'dan Process Monitor uygulamasıyla adım adım anlatımı takip ettim. Eksik DLL dosyasıda bulunmuyor. DirectX'i tekrar güncelledim. Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula da yaptım, hiçbir şekilde olmuyor. Yardım edin lütfen.

Windows 10 64 Bit
i5 3450
8 GB RAM

DLL dosyası uyumsuzluğu nedeni yani 32 Bit yükleminiz gerekirken 64 Bit DLL dosyasını yüklemiz, 64 Bit yüklemeniz gerekirken de 32 Bit yüklemeniz durumunda alırsınız.

hg.png
dffg.png

Eski bir konuda bu şekilde çözmüşler.

Rapor paylaşın.

Bilgisayara format atıcam sality virüsü bulaşmış Format'tan sonra tekrar yükleyeceğim oyunu, açtığım konuyu kapatalım. Eğer sorun yaşarsam tekrar konu açarım. Herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı