Mortal Kombat X "Coalesced.ENG" Dosyası isteği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
23
Bugün yanlışlıkla bu dosyayı sildim ve oyuna girdiğim zaman bütün yazılar yerine "BUG ME" yazıyor. Oyunu kurulu olanlar lütfen bana Mortal Kombat X > Localization > Coalesced. ENG dosyasını upload edebilir mi? Türkçe yama olmamasını istiyorum.

Kutulu oyunun arkasında steam kodu olur o kodu aktif ettikten sonra steamde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bu işlem eksik dosyayı bulur ve tekrardan indirir. Şimdiden iyi oyunlar diliyorum.
Oyun benim değil maalesef. CD'yi bir arkadaşımdan alıp kurmuştum korsan indirip tonlarca sorun ile karşılaşmayayım diye. O yüzden birisinin bu dosyayı bana upload etmesi lazım. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Oyun benim değil maalesef. CD'yi bir arkadaşımdan alıp kurmuştum korsan indirip tonlarca sorun ile karşılaşmayayım diye. O yüzden birisinin bu dosyayı bana upload etmesi lazım. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Dostum burda sen bizi kandırmaya çalışıyorsun. Kutulu oyunları kurduktan sonra steamden aktif etmeden oynayamazsın bu korsana girer ve burda korsana yardım yok. Eğer aynı oyunu hem arkadaşın hem sen kurduysan buda korsana girer. Lütfen emeğe saygı için orjinal kullanalım korsana destek vermeyelim.

Dostum burda sen bizi kandırmaya çalışıyorsun. Kutulu oyunları kurduktan sonra steamden aktif etmeden oynayamazsın bu korsana girer ve burda korsana yardım yok. Eğer aynı oyunu hem arkadaşın hem sen kurduysan buda korsana girer. Lütfen emeğe saygı için orjinal kullanalım korsana destek vermeyelim.
Evet ikimiz de aynı CD'den bilgisayarlarımıza kurduk. Takdir edersiniz ki her istediğimiz oyuna para veremiyoruz. Henüz yeni yüksek maliyetli bir sistem topladım ve şuan biraz sıkışığım. Olabildiğince orijinal oynamaya çalışıyorum fakat her istediğim oyuna para verme gibi bir lüksüm yok maalesef, Bu yüzden arkadaşımdan temin ettim oyunu. Keşke öyle olsa da her oyunu orijinal oynasak. Kimseyi kandırmaya çalıştığım da yok bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala yardım bekliyorum, birisi upload ederse çok iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı