Mortal Kombat X vs 11 vs 11 Ultimate

Sizce Hangisi alınır arkadaşlar? şuan 90% varan indirim varken almak istiyorum. 11 ile 11 ultimate arasında ne fark var?
Steam sayfasında belirtiliyor paketlerin arasında ne fark olduğu.
Nihai MK11 deneyimi! Onlar Kronika'nın zamanı geri almasını ve geçmişi sıfırlamasını engellemek için yarışırken, beğenilen ve zaman büken 2 Seferde Earthrealm'in koruyucularını kontrol edin. Rain, Mileena ve Rambo da dâhil olmak üzere 37 kişilik dövüşçü kadrosunun tamamını sunar.

MK11, Kombat Paketi 1, Aftermath Genişlemesi ve Kombat Paketi 2'yi içerir.

• MK11 ve MK11: Aftermath oyunlarından 2 adet sağlam, övgü toplayan Seferi deneyimleyin.
• Yeni eklenen dövüşçüler Mileena, Rain ve Rambo da dâhil olmak üzere 37 kişilik kadronun tamamıyla oynayın
• Binlerce kostüm, silah, eşya ile sayısız seviyede dövüşçü kişiselleştirme imkânı
• Önceki tüm misafir dövüşçüleri içerir: Terminatör, Joker, Spawn ve RoboCop
• Zamanın Kuleleri, Krypt, Öğretici, Çevrim İçi, Klasik Kuleler ve daha fazlasının dâhil olduğu tüm modlar
• Tüm Sahneler, Sahne Ölümleri, Vahşetler, Simgeleşmiş Ölümler ve Arkadaşlıklar

Ultimate versiyonda Kombat Paketi 1, Aftermath hikaye DLC'si ve Kombat Paketi 2 bulunuyormuş.

Ben 11 Ultimate diyorum bende vardı bayağı oynadım sildim güzel oyun
11 ile Ultimate arasında 50TL gibi bir fark var, değer mi ek karakterler için?

Steam sayfasında belirtiliyor paketlerin arasında ne fark olduğu.

Ultimate versiyonda Kombat Paketi 1, Aftermath hikaye DLC'si ve Kombat Paketi 2 bulunuyormuş.
DLC'lere gerek var mı 50 TL fark için?

Sizce Hangisi alınır arkadaşlar? şuan 90% varan indirim varken almak istiyorum. 11 ile 11 ultimate arasında ne fark var?
11 ile 11 ultimate arasındaki fark, ultimate aldığınızda hem 11'i hem de 3 DLC almış olmanız olur.
İki adet Kombat Pack(ekstra karakter ve kostüm içeriyor)
Bir tane ek hikaye dlcsi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı