B Barış Ç Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 21 31 Ekim 2019 #2 Merhabalar arkadaşlar. Steam üzerinden cadılar bayramı indiriminden MK XL satın aldım. Oyun açılırken logo geliyor ve kalıyor, görev yöneticisine baktığımda ise yanıt vermiyor diyor. Teşekkür ederim. Sistemim: Ryzen5 2600 GTX 1060 6 GB RAM 8 GB
Merhabalar arkadaşlar. Steam üzerinden cadılar bayramı indiriminden MK XL satın aldım. Oyun açılırken logo geliyor ve kalıyor, görev yöneticisine baktığımda ise yanıt vermiyor diyor. Teşekkür ederim. Sistemim: Ryzen5 2600 GTX 1060 6 GB RAM 8 GB
Çözüm 4PieD 31 Ekim 2019 Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2019 #3 Hata kodu veriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS B Barış Ç Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 21 31 Ekim 2019 #4 snowwolf dedi: Hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata kodu vermiyor,ne yapacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
snowwolf dedi: Hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata kodu vermiyor,ne yapacağımı bilmiyorum.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 31 Ekim 2019 #5 Oyunu başlatırken Windows 8 ile ve de yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS B Barış Ç Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 21 31 Ekim 2019 #6 4PieD dedi: Oyunu başlatırken Windows 8 ile ve de yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır dedim fakat olumlu bir sonuç alamadım şimdi oyunun dosyalarının bütünlüğümü doğrula yapıyorum. Artı 0 Eksi
4PieD dedi: Oyunu başlatırken Windows 8 ile ve de yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır dedim fakat olumlu bir sonuç alamadım şimdi oyunun dosyalarının bütünlüğümü doğrula yapıyorum.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 31 Ekim 2019 #7 Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B Barış Ç Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 21 31 Ekim 2019 #8 4PieD dedi: Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sorunum çözüldü. Bir de cihazıma DualShock3 kullanmak istiyorum. Orijinal olması gerekir mi? Artı 0 Eksi
4PieD dedi: Ayrıca şöyle bir şey de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sorunum çözüldü. Bir de cihazıma DualShock3 kullanmak istiyorum. Orijinal olması gerekir mi?
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 31 Ekim 2019 #9 O konuda ne yazık ki bilgim yok. PC ile uyumlu kolların olabileceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
I IwasdI Centipat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #9 Barış Ç dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sorunum çözüldü. Bir de cihazıma DualShock3 kullanmak istiyorum. Orijinal olması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Bende de oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
Barış Ç dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim sorunum çözüldü. Bir de cihazıma DualShock3 kullanmak istiyorum. Orijinal olması gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Bende de oyun açılmıyor.