Moto G'ye Android 4.4.4 Güncellemesi Geldi!

7heaven

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar an itibariyle Moto G telefonuma OTA üzerinden Android 4.4.4 güncellemesi yapabiliyorum. Benim gibi bu telefona sahip olanlar, OTA üzerinden güncelleme işlemi yapabilirler. Bildiğiniz gibi Motorola güncellemeyi önce Hindistan'a dağıtmış, daha sonra güncelleme Avrupa'ya gelmiş ve Avrupa'da ilk olarak Almanya'ya dağıtılmıştı. Şimdi ise ülkemiz kullanıcıları istedikleri takdirde OTA üzerinden bu güncelleme işlemini yapabilirler :)

10566298_250343738497122_1839514501_n.jpg

10568721_250334355164727_1883781043_n (1).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme hayırlı olsun. Herhangi bir performans sıkıntısı yaşandı mı ? Ya da batarya ile ilgili bir problem. Güncellemelerde hiçbir sorun yaşanmıyorsa bu telefon için cidden uğraşılıyor. :) Android L'nin geleceği de belirtiliyor zaten.

Ne performans sıkıntısı ne de batarya ile ilgili bir problem yaşamadım. :) Güncelleme sonrası en çok dikkatimi çeken şey ise telefonun rehberi oldu. Kişi arama listesi Windows 8'in metro arayüzünü andırıyor :) Bir diğer değişiklik ise numara çevirme yazılımında olmuş. Güncellenmiş hali oldukça iyi ve pratik bir kullanım sunuyor :)

Bana bu telefonu forumda sen ve bir arkadaş önermiştiniz, açtığım konu başlığı altında. Hatta GM Discovery'i almayı düşünüyorum demiştim, iyi ki almamışım iyi ki önermişsiniz tekrardan teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı