Motor almak mantıklı mı?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Motor almak istiyorum ama ailem motora çok karşı hiç de ikna edemedim. 16 yaşındayım manuel araba kullanabiliyorum bir keresinde de 110'luk cup denemiştim, en azından 110'luk bir motorum olsa yeter ama izin alamıyorum sıkıntı orada. Sizce almak için uğraşmalı mıyım yoksa değmez mi?

Motor almak istiyorum ama ailem motora çok karşı hiç de ikna edemedim. 16 yaşındayım manuel araba kullanabiliyorum bir keresinde de 110'luk cup denemiştim, en azından 110'luk bir motorum olsa yeter ama izin alamıyorum sıkıntı orada. Sizce almak için uğraşmalı mıyım yoksa değmez mi?

Motor zevk işidir seviyorsan al babam 15 seneden fazladır motor sürüyor daha elini arabaya bile atmıyor çok çok seversen daha araba bile kullanmak istemiyeceksin sadece ilk kullanımda falan gaza gelme ekipmanlarını tam tak.

Hocam alet yeterince tehlikeli üstüne siz de tehlikeli kullanırsanız motordan soğursunuz ama sakin kullanırım öğrenene kadar diyorsanız dünyanın en zevklı aletlerinden biridir özellikle o yaşlarda.

Hocam alet yeterince tehlikeli üstüne siz de tehlikeli kullanırsanız motordan soğursunuz ama sakin kullanırım öğrenene kadar diyorsanız dünyanın en zevklı aletlerinden biridir özellikle o yaşlarda.

Bende ilk sürdüğümde arabadan daha çok sevmiştim gerçekten de çok güzel sürmesi. Sadece zevk almadığım 50 CC var onu sürmüştüm pek iyi değildi.

Hepinize teşekkür ederim önerileriniz için.

Mondial Drift L ikinci elleri 40-50k civarına bulunuyor.

Drift L'yi bende düşünmüştüm uzun zamandır ailem izin verse çalışıp bir şeyler yapmaya çalışırım ama önemli olan izin ve asla izin vermiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı