Motor ehliyeti için sınavdan korkmak

372121

Kilopat
Öncelikle B ehliyetim var araba kullanmayı zaten kurstan önce az çok bildiğim için stres falan yoktu ama motor kullanmak değil de motor sınavından korkuyorum. Bugün gittim kursa kayıt olmak için A mı alsam yoksa A2 mi alsam hala kararlaştırmadım. Hiç motor tecrübem yok ama sanırım A2'ye kayıt olacağım, sizce doğru mu yapıyorum? Sınav korkusunu nasıl atlatırım?

Yanlış bilgi: MEB'in kursunun tamamlanması gerekiyor.
Öncelikle b ehliyetim var araba kullanmayı zaten kurstan önce az çok bildiğim için stres falan yoktu ama motor kullanmak değil de motor sınavından korkuyorum. Bugün gittim kursa kaydolmak için a mı alsam yoksa A2 mi alsam hala kararlaştırmadım. Hiç motor tecrübem yok ama sanırım A2'ye kayıt olacağım, sizce doğru mu yapıyorum? Sınav korkusunu nasıl atlatırım?

B ehliyet zaten A1'i sürebiliyor artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle B ehliyetim var araba kullanmayı zaten kurstan önce az çok bildiğim için stres falan yoktu ama motor kullanmak değil de motor sınavından korkuyorum. Bugün gittim kursa kayıt olmak için A mı alsam yoksa A2 mi alsam hala kararlaştırmadım. Hiç motor tecrübem yok ama sanırım A2'ye kayıt olacağım, sizce doğru mu yapıyorum? Sınav korkusunu nasıl atlatırım?
B ehliyet zaten A1'i sürebiliyor artık.
125cc ye kadar

B ehliyet sahipleri A1 sürebiliyor artık. A2 almak daha iyi hocam. Ayrıca daha önce sınav tecrübenizde olmuş. Aşırı kolay bir sınav süreci. Motor ehliyeti almadım ama çevremden duyduğuma göre araba ehliyet sınavından çok daha kolay. İnternet üzerinden sınav videolarını izleyebilirsin. İzlerken gözünde pratik oluştur. Hiç bilmemenin heyecanı yerine sınav işleyişi hakkında bilgi sahibi olduğunda heyecanın azalacaktır baya.

B ehliyetin varmışya hocam zaten A1 mi A2 mi diye sormuşsun A2 alman mantıklı.

Yanlış anlamışsınız A1 değil direkt a ehliyet mi A2 mi diye sordum?

B ehliyet sahipleri A1 sürebiliyor artık. A2 almak daha iyi hocam. Ayrıca daha önce sınav tecrübenizde olmuş. Aşırı kolay bir sınav süreci. Motor ehliyeti almadım ama çevremden duyduğuma göre araba ehliyet sınavından çok daha kolay. İnternet üzerinden sınav videolarını izleyebilirsin. İzlerken gözünde pratik oluştur. Hiç bilmemenin heyecanı yerine sınav işleyişi hakkında bilgi sahibi olduğunda heyecanın azalacaktır bayağı.

Galliba hepiniz yanlış anladınız A1 değil direkt a ehliyet mi A2 mi diye sordum?

Yanlış anlamışsınız A1 değil direkt a ehliyet mi A2 mi diye sordum?

Galliba hepiniz yanlış anladınız A1 değil direkt a ehliyet mi A2 mi diye sordum?

Pardon benim hatam almışken A alman daha iyi olur sonuçta 1 kere alıyosun A2 alıp sonrasında yükseltmeye uğraşma bence.

Direkt A al tabii ki. Bende araba hiç kullanmamıştım kursa başlayana kadar. Lakin 1 haftada gayet güzel alıştım ve sınavda da stres yapmadım. Sürüş derslerinde yaptıklarını yapınca geçiyorsun zaten, kafaya takılacak bir şey değil.

Pardon benim hatam almışken a alman daha iyi olur sonuçta 1 kere alıyosun A2 alıp sonrasında yükseltmeye uğraşma bence.

Direkt a al tabii ki. Bende araba hiç kullanmamıştım kursa başlayana kadar. Lakin 1 haftada gayet güzel alıştım ve sınavda da stres yapmadım. Sürüş derslerinde yaptıklarını yapınca geçiyorsun zaten, kafaya takılacak bir şey değil.

Görüştüğüm yer mt 7 ile sınav yapıyormuş benim hiç tecrübem yok bisiklet tecrübem bile yok sıkıntı yaratmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı