Tamamdır.
-
Neyse sen gelene kadar ben bir ekipman seti dizeyim sana.
Dört mevsim kullanabileceğin motosiklet pantolon RiderDenim. Sitesinden şort olabilen/fileli pantolonlar ve içten polarlı pantolonlar dışında seçtiğin bütün pantolonlar dört mevsime uygun. İstediğin zaman giyebilirsin. Önerim Poyraz veya Zifiri olacaktır. Yazın da belki efil alabilirsin.
Aynı şekilde fileli ve içi polarlı montlar dışındaki bütün montlar dört mevsime uygun. Onları da istediğin zaman giyebilirsin. Mont için de önerim Zifiri veya Alfa olacaktır. Yazın bunun için de aynı şekilde efil alabilirsin.
RiderDenim'in sitesine burdan ulaşabilirsin.
Riderdenim
Burası zaten seçeceğin pantolona ve monta göre ortalama 7000-7500 lira civarında bir şey olacak.
Eldiven ve kask için içinse
Motomax - En İyi Motosiklet Ekipmanları | Kask Mont Pantolon Eldiven Bot 'teki ürünleri öneriyorum. Kask olarak en az
Scorpion Exo 491'i öneriyorum. En güncel güvenlik sertifikalarına sahip güzel bir giriş kaskı. Altına düşmeni önermem. %10 indirim var şu an sitede.
Eldiven olarak da
Held Stroke'un altına düşmemeni öneriyorum. Bu da seni güzel bir şekilde dört mevsimde götürecek bir eldivendir.
Burası ortalama 15 bin TL civarı tutuyor. Bot/çizmeyi şu an dışarda bıraktım. Bundan aşağı bir şekilde başlamanı önermem açıkçası.
Bu bütçe sana fazla geliyorsa burdan çıkartacağın ekipman eldiven olmalı. Gidip alabileceğin en dandik eldiveni bile alsan hiç giymemenden daha iyidir ama aynı şey kask, mont ve pantolon için geçerli olmayacak. Buna göre karar bütçeni yeniden ayarla istersen ama en az bu 4 ekipmanı almanı isterim.