Motor için ekipman tavsiyesi

Xesn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle biraz tavsiyeye ihtiyacım var. O yüzden burayı göz önünde bulundurarak yorumlarsanız sevinirim:

MT-25 kullanacağım için ekipman alacağım; ancak ehliyetim yetersiz, bu yüzden şehir içinde veya uzun yolda sürmeyeceğim. Alışmak için daha çok evden okula, markete gibi kısa mesafelerde kullanacağım. Yine de ekipmanı kaliteli almak istiyorum çünkü seneye zaten yeterli ehliyeti alacağım ve bol bol kullanacağım. Sizce mantıklı mı? Gelelim ekipmanlara;

Kask: RPHA 71 CARBON HAMIL ya da RPHA 71 CARBON

Eldiven: Shima STR-2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri

35-40.000₺ gibi bir bütçem var. Bunların yanında mont ve bot da almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı? Dizlik de alınır mı?

Kask: RPHA12 KASK SEMI FLAT TITANIUM HJC HJC KAPALI KASKLAR

Eldiven: Knox Orsa OR4 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri

3 Mevsimlik Mont: Held Zorro Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri

Pantolon: Korumalı Motosiklet Pantolonu

35-40.000₺ gibi bir bütçem var. Bunların yanında mont ve bot da almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı? Dizlik de alınır mı?
Botu bu kışı geçirmek için Harley Davidson olarak kullanabilrsiniz eğer bütçe çıkmıyorsa. Bütçe çıkarsa haber verin. Bu attıklarım nakit indirimleriyle beraber ortalam 36 bin liraya falan denk geliyor.

Kask: RPHA12 KASK SEMI FLAT TITANIUM HJC HJC KAPALI KASKLAR

Eldiven: Knox Orsa OR4 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri

3 Mevsimlik Mont: Held Zorro Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri

Pantolon: Korumalı Motosiklet Pantolonu

Botu bu kışı geçirmek için Harley Davidson olarak kullanabilrsiniz eğer bütçe çıkmıyorsa. Bütçe çıkarsa haber verin. Bu attıklarım nakit indirimleriyle beraber ortalam 36 bin liraya falan denk geliyor.
Teşekkürler hocam güzel görünüyor varsa birde bot linki alabilir miyim? Kışlık olmasına gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı