Motor kullanmaya başlamak

Arkadaşlar merhaba. Bugün bir motor için kapora verdim ama almadan önce burada da danışmak istedim. Motor Hysoung GT250r 2011 model enjeksiyonlu yeni kasaymış. Makyajlı olan 23 bin kilometrede motor hasar kaydı falan hiçbir şeyi yok. Ama şanzımanda sorun varmış. Motor 2. vitese geçmiyor, gerisi sorunsuz. Şanzıman 2. elde 1000 TL falan. Motoru 37 bin TL'ye aldım yanında AGV kaskla beraber. Sizce nasıl? Bu fiyat eder mi? Yoksa başka bir şey mi almalıydım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bugün bir motor için kapora verdim ama almadan önce burada da danışmak istedim. Motor Hysoung GT250r 2011 model enjeksiyonlu yeni kasaymış. Makyajlı olan 23 bin kilometrede motor hasar kaydı falan hiçbir şeyi yok. Ama şanzımanda sorun varmış. Motor 2. vitese geçmiyor, gerisi sorunsuz. Şanzıman 2. elde 1000 TL falan. Motoru 37 bin TL'ye aldım yanında AGV kaskla beraber. Sizce nasıl? Bu fiyat eder mi? Yoksa başka bir şey mi almalıydım?

İyi fiyata almışsınız. 2008 modelleri 40 binden başlıyor. Yalnız şanzıman olayını görüştünüz mü herhangi bir tamirciyle. Sonra başınız ağırmasın?

Başımı ağrıtıcağını düşünmüyorum ama inşallah bir sorun çıkarmaz aldığım kişi 1'den 3'e atıp kullan bir sorun olmaz dedi ama.

Bilemiyorum. Mantıksız buldum vites atma olayını. Aldıktan sonra bildiğin ve güvendiğin motorcu varsa göster. Biraz bütçe ayır ve yaptır. Değer kaybı olmasın. Uyguna almışsın çünkü. 50 bin 60 bin'e satanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı