Motorola xoom 2 tablete YouTube nasıl indirilir?

SynioZ

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 570
i5 4460
16gb
Arkadaşlar merhaba. Elimde Android 4.0.4 bir tablet var buna YouTube indirmek istiyorum. Birkaç YouTube alternatifi denedim ancak olmadı bir videoda Android sürümünü değiştirerek yükleyebileceğimizi belirtti onu denediğimde uygulama yüklendi ama açılmadı. Son olarak çözümü sizin bulacağınızı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Elimde Android 4.0.4 bir tablet var buna YouTube indirmek istiyorum. Birkaç YouTube alternatifi denedim ancak olmadı bir videoda Android sürümünü değiştirerek yükleyebileceğimizi belirtti onu denediğimde uygulama yüklendi ama açılmadı. Son olarak çözümü sizin bulacağınızı düşünüyorum.

Yüklenmez. Tarayıcıdan sadece. Bende de vardı. Çok kaliteli bir cihaz idi. Şimdiki tabletlerde yok onun kalitesi.

LineageOS gibi Android tabanlı işletim sistemlerine göz atabilirsiniz.
Android 4'e YouTube'un yüklenmesi imkansız. Daha yüksek bir Android sürümüne geçmen lazım.

ROM atacağım yani değil mi? Tam olarak hakim değilimde böyle konulara.

Yüklenmez. Tarayıcıdan sadece. Bende de vardı. Çok kaliteli bir cihaz idi. Şimdiki tabletlerde yok onun kalitesi.

Katılıyorum çok güzel bir tablet ancak eski o yüzden de birçok uygulama yüklenmiyor maalesef.

Evet maalesef güncellemede getirmediler zamanında. Siz yine de idare edin. ROM atmaya çalışırken tableti çöp etmiştim 🥺

Öncelikle geçmiş olsun, ROM atmada bildiğim kadarıyla öyle bir risk var o yüzden ROM atmaya geçmeden önce YouTube alternatifi düşük Android sürümüne sahip uygulamalar varsa onlara bakamaya çalıştım ancak olmadı LineageOS bir deneyeceğim belki işe yarar.

R

ROM kolay aslında nasıl oldu ki?

4.1.2 varmış. Atmaya çalışırken bir şeyi yanlış yapmıştım herhalde. Tablet kilitlendi kaldı. 1 tane daha vardı elimde iç ekranı kırık. Anakart değişimi falan yapmıştım ama nafile.

Öncelikle geçmiş olsun, ROM atmada bildiğim kadarıyla öyle bir risk var o yüzden ROM atmaya geçmeden önce YouTube alternatifi düşük Android sürümüne sahip uygulamalar varsa onlara bakamaya çalıştım ancak olmadı LineageOS bir deneyeceğim belki işe yarar.
Vallaha deneyebilirsiniz ama çok dikkatli olun.

L

LineageOS kolay ama bir şekilde sorun olursa tablet dipten gider şu an Android 7 ve yanımda macro desk olarak kullanıyorum

4.1.2 varmış. Atmaya çalışırken bir şeyi yanlış yapmıştım herhalde. Tablet kilitlendi kaldı. 1 tane daha vardı elimde iç ekranı kırık. Anakart değişimi falan yapmıştım ama nafile.

Vallaha deneyebilirsiniz ama çok dikkatli olun.

Daha önce hiç yapamadım internetten biraz araştırdıktan sonra deneyeceğim buraya paylaşırım son durumu umarım olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı