Motorola xoom 2 tablete YouTube nasıl indirilir?

L

LineageOS kolay ama bir şekilde sorun olursa tablet dipten gider şu an Android 7 ve yanımda macro desk olarak kullanıyorum.

2 tane daha tablet var abim görüntülü radio olarak kullanacakmış arabasında ondan deniyorum umarım olur.

Öncelikle geçmiş olsun, ROM atmada bildiğim kadarıyla öyle bir risk var o yüzden ROM atmaya geçmeden önce YouTube alternatifi düşük Android sürümüne sahip uygulamalar varsa onlara bakamaya çalıştım ancak olmadı LineageOS bir deneyeceğim belki işe yarar.

ROM atsanız bile YouTube'da video izlerken donma ihtimali çok yüksek. Eski sürüm YouTube kurun o zaman çalışacaktır.

ROM atsanız bile YouTube'da video izlerken donma ihtimali çok yüksek. Eski sürüm YouTube kurun o zaman çalışacaktır.

Eski sürüm YouTube indirdim ancak yeni sürüm uyarısı verdiği için kullanamıyorum.

Denemekten zarar gelemez bir deniyeyim.😀

Peki ROM yükledikten sonra eğer işe yaramazsa eski fabrikasyon ayarlarına dönme şansı yok değil mi?

LineageOS'da motorola xoom 2 için ROM bulmam gerek sanırım ancak devices kısmında cihazı bulamıyorum yok mu ya da ben mi bulamadım?

Son düzenleme:
Evet maalesef güncellemede getirmediler zamanında. Siz yine de idare edin. ROM atmaya çalışırken tableti çöp etmiştim 🥺
Tableti çöp edemezsiniz ki. Dışına ve parçalara zarar gelmediği sürece tüm hatalar geri döndürülebilir.
Dİyelim ki ROM'u hatalı veya yanlış indirdiniz, o zaman Stock Android'i indirirsiniz.
Windows'a format atmak gibi.

Denemekten zarar gelemez bir deniyeyim.😀
Peki ROM yükledikten sonra eğer işe yaramazsa eski fabrikasyon ayarlarına dönme şansı yok değil mi?
Var hocam. Dediğim gibi, orijinal Stock ROM'u indirerek eski haline geri çevirebilirsiniz.

Tableti çöp edemezsiniz ki. Dışına ve parçalara zarar gelmediği sürece tüm hatalar geri döndürülebilir.
Diyelim ki ROM'u hatalı veya yanlış indirdiniz, o zaman stock Android'i indirirsiniz.

Var hocam. Dediğim gibi, orijinal stock ROM'u indirerek eski haline geri çevirebilirsiniz.

Anladım ancak costum ROM bulamadım hiçbir yerde.

Dİyelim ki ROM'u hatalı veya yanlış indirdiniz, o zaman Stock Android'i indirirsiniz.

Var hocam. Dediğim gibi, orijinal Stock ROM'u indirerek eski haline geri çevirebilirsiniz.
Herşeyi denedim olmadı. Şarjda olmuyordu. Dolayısıyla olmuyordu. Şu anda çöp oldu zaten.

Dosya Ekleri

• IMG_20230326_131423.jpg
    IMG_20230326_131423.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı