Motorsiklet için 30-40 bin TL ekipman önerisi

Merhaba arkadaşlar. Motosiklete yeni başlıyorum. Uzun yol yapma fikrim olduğundan dolayı NC 750, Tracer 700, CFMOTO 650 sınıfında bir motosiklet alacağım. Bunun için de kendime 30-40 bin TL civarında bir akseusar bütçesi belirledim fakat ekipman konusunda derya deniz o kadar fazla ürün var ki asla ayırıp seçemiyorum. 15-17 civarını kaska ayırmayı düşünüyorum fakat yetmez derseniz kendinize göre bir şekilde derleyip öneri yapabilirsiniz... Bu konuda bana kask, mont, eldiven, pantolon ve bot olacak şekilde 35-40 bin TL civarında bir bütçeye uygun şekilde aksesuar önerisi yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Motosiklete yeni başlıyorum. Uzun yol yapma fikrim olduğundan dolayı nc 750, tracer 700, cfmoto 650 sınıfında bir motosiklet alacağım. Bunun için de kendime 30-40 bin TL civarında bir akseusar bütçesi belirledim fakat ekipman konusunda derya deniz o kadar fazla ürün var ki asla ayırıp seçemiyorum. 15-17 civarını kaska ayırmayı düşünüyorum fakat yetmez derseniz kendinize göre bir şekilde derleyip öneri yapabilirsiniz... Bu konuda bana kask, mont, eldiven, pantolon ve bot olacak şekilde 35-40 bin TL civarında bir bütçeye uygun şekilde aksesuar önerisi yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sıfırdan başlayan birine göre 600-750 CC biraz fazla değil mi hocam?

Kucuk küçük başlar CC önemli değil dikkatli kullanırsa sıkıntı yapmaz 125CC alsa bile dikkatli kullanmadiktan sonra bir işe yaramaz o CC.

Hocam motorun mantığını anlamadan 700 CC fazla motoru kafasına geçirme ihtimali vs var sonuçta 700 CC az bir şey değil.

Sıfırdan başlayan birine göre 600-750 CC biraz fazla değil mi hocam?
8 yıldır B ehliyetim var. 3 yıldır da 50CC scooter sürüyorum. Doğrudan A sınıfı ehliyete yazıldım. Bulunduğum şehirde ileri sürüş eğitimi de alacağım. Sıkıntı yok o yüzden hocam.

Arkadaşlar büyük CC olmadığı için 50CC motor sürdüğümü belirtmedim. Motor geçmişim var fakat ileri seviye ya da uzun yol tecrübem yok. Bu şekilde durum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı