Motorun Watt Değerini Bulmak

rebelle

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, konuya uygun başlık bulamadığımdan konu dışına açtım ama yanlış yaptıysam affola. Şimdi benim elimde eski buzdolabından çıkma bir motor var. 220 Volt 50Hz bir motor. Ben bu motoru laptop soğutucu olarak kullanacağım ama ne kadar elektrik harcar bilmiyorum. Ürün koduyla (IS-27210ARCN) araştırma yaptım fakat hiçbir yerde Watt değeriyle ilgili bir şey bulamadım. Elimde multimetre de yok, amper değerini falan ölçemiyorum da bunu bulmanın başka bir yolu var mıdır? Veya bu motorların standart bir Watt değeri falan var mı, hani ortalama şu kadardır diyebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir elektrikçiye gidip avometre bulabilirsin. Satın almana gerek yok, ölçümü yaptır yeter. Basit iş, para bile isteyeceğini sanmıyorum.

Alma imkanın varsa da al, dandikleri 50 TL civarı bir şey. İyi olmasalar da basit bir kullanıcı için yeterli gelir.

Herhangi bir elektrikçiye gidip avometre bulabilirsin. Satın almana gerek yok, ölçümü yaptır yeter. Basit iş, para bile isteyeceğini sanmıyorum.

Alma imkanın varsa da al, dandikleri 50 TL civarı bir şey. İyi olmasalar da basit bir kullanıcı için yeterli gelir.
Peki teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı