Motosiklet yıkanır mı?

Bende de pesaro 50 var soğukta gaz vermeden marş almıyor, çalıştıktan sonra gaz vermezsem benimki de stop ediyor. Evet çalıştırdıktan sonra ısınması için hafifçe gazı vermeye devam edin veya hareket edin ben bir sıkıntı yaşamadım bu durumdan normal bir şey

Bir de biraz sürdükten sonra 15 dk falan çalışmayınca da aynısı oluyor soğuktayken.
 
Yani uzun bir süre sürdükten sonra bir kahve içmeye duruyorum biraz zaman geçiyor sonra binince yine gaz vermezsem stop ediyor, bu 50CClere özel bir şey mi acaba?
Benim ilk motorum olduğu için diğer modeller de böyle mi bilmiyorum ama çok modelin incelemesine baktım böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Diğerleri de böyle olsa bahsedilirdi bence.
 
Benim ilk motorum olduğu için diğer modeller de böyle mi bilmiyorum ama çok modelin incelemesine baktım böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Diğerleri de böyle olsa bahsedilirdi bence.

Ben 1 hafta önce aldım, aldığım yerdeki adam normal dedi ama bilemedim.
 
Ben 1 hafta önce aldım, aldığım yerdeki adam normal dedi ama bilemedim.
Hocam hala sizde mi pesaro, bu sorunu çözdünüz mü? bide sizinki kaç kilometrede ben 1700'de aldım 2900 oldu daha yağ değişmedim tamirciye götürücem hem yağ değişmeye hem de bu stop problemini yaptırmaya ama birkaç arkadaşım yağını kendin değişebilirsin dediler siz nasıl yaptınız ve hangi aralıklarla götürmek gerekiyor tamirciye falan daha hiçbir yere götürmedim. hem motoru alalı 3 ay oldu hem 1200 km kullandım önceki sahibi 1200 km'deyken yağ değişmiş.
 
Hocam hala sizde mi pesaro, bu sorunu çözdünüz mü? Bir de sizinki kaç kilometrede ben 1700'de aldım 2900 oldu daha yağ değişmedim tamirciye götüreceğim hem yağ değişmeye hem de bu stop problemini yaptırmaya ama birkaç arkadaşım yağını kendin değişebilirsin dediler siz nasıl yaptınız ve hangi aralıklarla götürmek gerekiyor tamirciye falan daha hiçbir yere götürmedim. Hem motoru alalı 3 ay oldu hem 1200 km kullandım önceki sahibi 1200 Km'deyken yağ değişmiş.

Öncelikle motoru hala kullanıyorum 1600km oldu hiçbir sıkıntısı yok hala, ben 500 km de götürdüm daha sonra 2500km de götüreceğim 2000km de bir yağ değişimi oluyor, tavsiyem yetkili serviste bakımını yaptır hem satarken daha rahat olur hem de bir sıkıntısı varsa orada daha fazla zararı dokunmadan çözülür. Stop problemi de bu tarz düşük CC motorlarda oluyormuş iş yerindeki 2-3 arkadaşta da 50CC var ilk çalıştırmada gaz vermeyince stop ediyor kendim gördüm.
 
Motosiklet yıkanır tabii ki. Eskidendi o motosiklet yıkanmaz, yıkanırsa yeniden çalışmaz gibi şeyler. Artık sadece motoskiletlere özel detailing mağazaları bile açılmaya başladı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı